Παπασπύρου: Το πόρισμα για το Μάτι θα είναι έτοιμο σε δύο με τρεις μήνες - Όταν τελειώσω θα το παραδώσω στους Εισαγγελείς - Karfitsa.gr
Κοινωνία

Παπασπύρου: Το πόρισμα για το Μάτι θα είναι έτοιμο σε δύο με τρεις μήνες – Όταν τελειώσω θα το παραδώσω στους Εισαγγελείς

Η Γενική Επιθεωρήτρια Δημόσιας Διοίκησης Μαρία Παπασπύρου μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 είπε ότι «3 Αυγούστου 2018 δόθηκε εντολή ελέγχου σε μεικτό κλιμάκιο από γενικό επιθεωρητή και επιθεωρητές από το Σώμα Επιθεωρητών περιβάλλοντος για να αναγνωριστούν όλες οι αυθαίρετες κατασκευές και συγκεκριμένα όσες εντοπίζονται 100 μέτρα από τον αιγιαλό. Εμπόδισαν το πόρισμα να κατέβει στις παραλίες».

«Στη συνέχεια ο πραγματογνώμονας κάποιων συγγενών θυμάτων ζήτησε να παρέμβω. Θεώρησα υποχρέωση μου να βγάλω δεύτερη εντολή ελέγχου. Πάντοτε ο γενικός επιθεωρητής σε τέτοιες περιπτώσεις παρεμβαίνει. Θα ελεγχθούν οι δήμοι, η Περιφέρεια, οι Πυροσβέστες, οι Λιμενικοί εάν έκαναν ή όχι σωστά τη δουλειά τους. Ο πραγματογνώμονας έλεγχε το θέμα της πυρόσβεσης. Τώρα για το σκέλος των δήμων και της Πολιτικής προστασίας είναι θέματα του διοικητικού δικαίου που θα ερευνήσουμε εμείς» πρόσθεσε.

«Η δικαιοσύνη θα κάνει τη δουλειά της και από εκεί και πέρα όταν το δικό μου πόρισμα τελειώσει θα το κοινοποιήσω στους Εισαγγελείς. Η υπόθεση δεν φεύγει από τους δικαστές. Εγώ δεν έχω καμία παραγγελία από κανέναν. Εγώ ερευνώ μόνη μου και αυτόβουλα» συμπλήρωσε η Γενική Επιθεωρήτρια Δημόσιας Διοίκησης.

«Το πόρισμα θα είναι έτοιμο σε 2 με 3 μήνες. Μου το ζήτησε πραγματογνώμονας θυμάτων. Δεν γνωρίζουμε όμως εάν το πόρισμα που παραδόθηκε περιελάμβανε όλους τους υπαίτιους, όλους τους εμπλεκόμενους» κατέληξε η κ. Παπασπύρου.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

 

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ