Παρεμβάσεις στον οδικό άξονα Χαλκηδόνας – Κατερίνης - Karfitsa.gr
Ειδήσεις Κοινωνία Ροή

Παρεμβάσεις στον οδικό άξονα Χαλκηδόνας – Κατερίνης

Παρεμβάσεις στον οδικό άξονα Χαλκηδόνας – Κατερίνης πρόκειται να γίνουν το επόμενο χρονικό διάστημα για τη βελτίωση του οδοστρώματος σε ένα δίκτυο που έχει υποστεί φθορές κατά τη διάρκεια των χρόνων και θεωρείται σημαντικό, καθώς εξυπηρετεί τους νομούς Θεσσαλονίκης, Ημαθίας και Πιερίας.
Η οικονομική επιτροπή της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ενέκρινε σήμερα το πρακτικό 1 του διαγωνισμού για την ανάθεση της σύμβασης του έργου, ενώ, όπως έγινε γνωστό, μετά την έκπτωση ύψους 65%, το κόστος του θα είναι 3.325.000 ευρώ. Πιο συγκεκριμένα, θα γίνουν εργασίες επισκευής ή βελτίωσης των υφιστάμενων οδοστρωμάτων, εργασίες συντήρησης του εξοπλισμού σήμανσης και ασφάλειας του δρόμου και εργασίες συντήρησης του ηλεκτροφωτισμού και του πρασίνου, επί της παλιάς εθνικής οδού Θεσσαλονίκης – Κατερίνης, στο τμήμα Χαλκηδόνας – Κατερίνης.

Το έργο θεωρείται από την Περιφέρεια ότι ικανοποιεί ένα αίτημα ετών της τοπικής κοινωνίας και των αυτοδιοικήσεων του τόπου. Από την πλευρά των παρατάξεων της αντιπολίτευσης ο Γιώργος Θεοδωρόπουλος από τη “Ριζοσπαστική Αριστερή Ενότητα” επισήμανε ότι η έκπτωση που υπήρξε στο έργο δεν διασφαλίζει την ποιότητα κατασκευής του, ενώ ο Δημήτρης Μούρνος από την παράταξη “Συμμετέχω” σημείωσε ότι είναι καλή η παρέμβαση, αλλά δεν διασφαλίζει τη λειτουργικότητα του έργου.

Σχολιάστε

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.


 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ