Παρουσίαση μελέτης του ΙΝΕ ΓΣΕΕ στη Θεσσαλονίκη - Karfitsa.gr
Θεσσαλονίκη

Παρουσίαση μελέτης του ΙΝΕ ΓΣΕΕ στη Θεσσαλονίκη

Μελέτη με θέμα:  «Οι αναπτυξιακές προκλήσεις και προοπτικές της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας»,  θα παρουσιάσει την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου στις 10.30 π.μ., στη Θεσσαλονίκη (ξενοδοχείο Grand Hotel Palace Μοναστηρίου 305), το Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ.

Στη μελέτη συμπεριλαμβάνονται αναλύσεις που προσανατολίζονται στο επίπεδο ανάπτυξης και το ειδικό βάρος της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στην Εθνική Οικονομία, στην διάρθρωση και διαρθρωτική μεταβολή της, στα βασικά χαρακτηριστικά του πρωτογενούς, δευτερογενούς και τριτογενούς τομέα, στην απασχόληση και την ανεργία, στο πλαίσιο στρατηγικής και τους βασικούς άξονες και κλάδους ανάπτυξής της.

Τη μελέτη θα παρουσιάσει ο κος Γιώργος Αργείτης, Επιστημονικός Διευθυντής του Ινστιτούτου Εργασίας της ΓΣΕΕ και Καθηγητής στο Οικονομικό Τμήμα του ΕΚΠΑ.

Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν με χαιρετισμό ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, κος Απόστολος Τζιτζικώστας και ο  Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, κος Γιάννης Μπουτάρης και θα κάνουν εναρκτήριες παρεμβάσεις ο Πρόεδρος της ΓΣΕΕ, κος Γιάννης Παναγόπουλος και ο Γενικός Γραμματέας της ΓΣΕΕ, κος Νίκος Κιουτσιούκης.

Σχολιάστε

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment. 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ