Πειθαρχική δίωξη στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός - Karfitsa.gr
Uncategorized

Πειθαρχική δίωξη στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Πειθαρχική δίωξη στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός άσκησε ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Παναγιώτης Καρράς, για την ανακοίνωση που εξέδωσαν οι «πράσινοι» για την διαιτησία, παραμονές του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Η ανακοίνωση:

«Ο κ. Παναγιώτης Καρράς εγκάλεσε πειθαρχικά την ΠΑΕ Παναθηναϊκός διότι την 7η Δεκεμβρίου 2012, πριν από τον ποδοσφαιρικό αγώνα της 9/12/2012 με την ΠΑΕ Ολυμπιακός, προέβη σε ανακοίνωση, η οποία την επόμενη ημέρα, (8/12/2012) δημοσιεύτηκε σε πολλές εφημερίδες πανελλήνιας κυκλοφορίας (πολιτικές, αθλητικές).

Με την ανακοίνωση αυτή προβαίνει δημοσίως σε δυσμενείς κρίσεις και σαφή υπονοούμενα σε βάρος θεσμοθετημένων οργάνων του ποδοσφαίρου (διαιτητών, διαιτησίας), προκαλώντας έτσι στο κοινό και την εν γένει κοινή γνώμη αίσθημα απαξίωσης και αποστροφής προς το ποδόσφαιρο, με συνέπεια την άρνηση, εκ μέρους του κοινού, παρακολούθησης των αγώνων του ποδοσφαίρου.

Η ανωτέρω πράξη προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 14 παρ. 2 και 3 και 25 παρ. 1 και 4 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ της 1/6/2012, που εκδόθηκε κατ’ εξουσιοδότηση της παρ. 12 του άρθρου 29 του ν. 3479/2006».

Πηγή:enikos.gr

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ