«Περηφάνεια, ενότητα, επίθεση...» - Karfitsa.gr
Blogs

«Περηφάνεια, ενότητα, επίθεση…»

Του Γιάννη Λαγογιάννη

Δεν τους φοβήθηκες με Μπάτμαν και Γιάννη Γούμενο, με διοικήσεις πρωτοδικείου και λαική δημοκρατία. Τώρα λογικό είναι να γελάς με τα καμώματά τους, με ηγέτη το ΒΟΥΝΟ!!!

Σαν παραμύθι διαδραματίζονται τα γεγονότα για τον ΠΑΟΚτσή. Η ασπρόμαυρη οικογένεια, ζει απίστευτες στιγμές κι απολαμβάνει τα δρώμενα χαμηλώνοντας το βλέμμα και κρυφογελώντας με νόημα απέναντι στην τρέλα εναντίον της. Από εκκολαπτόμενους Πρωθυπουργούς, μέχρι τον κάθε κατατρεγμένο, το μίσος, η ζήλεια, τα συμφέροντα και η πίκρα, είναι στην καθημερινότητά τους η ανάσα τους και το μεγαλύτερο πρόβλημά τους ο ΠΑΟΚ του Ιβάν. Οι επιθέσεις είναι ανελέητες. Τηλεόραση, ραδιόφωνα, site, εφημερίδες, περιοδικά, καφενεία, ταβέρνες, του Κουτρούλη ο γάμος, με θέμα τον ΠΑΟΚ του Ιβάν. Χάσανε τη μπάλα, ξεφεύγουν και δεν έχουν όρια οι ασυναρτησίες και τα ψέματα που διοχετεύουν. Δεν υπάρχει οργανισμός στον κόσμο που θα άντεχε αυτή την ανελέητη επίθεση. Που να ήξεραν όμως όλοι αυτοί, πως αυτό που κάνουν στον ΠΑΟΚτσή είναι η τροφή του, είναι αυτό που τον τρελαίνει, τον δυναμώνει και τον κάνει ανίκητο. Είναι αυτό που τον κράτησε ζωντανό όταν αντιμετώπιζε όλους αυτούς, τους ίδιους που τώρα έχει απέναντί του, χωρίς ”όπλα”, φτωχός και κατευθυνόμενος διοικητικά από τους αχυρανθρώπους που του προσέφερε η πολιτική εξουσία. Η ασπρόμαυρη οικογένεια κρατήθηκε δυνατή και όρθια, με μόνα όπλα την ψυχή, την περηφάνεια και την αγάπη της για την ομάδα. Μόνο οι χαζοί και οι στημένοι δεν μπορούν να φανταστούν τί τους περιμένει…

Τώρα στον ΠΑΟΚ, ήρθε η ώρα να δούμε τα λάθη και τις παραλήψεις μας, να οργανωθούμε, να δώσουμε μάχη για την απόλυτη ενότητα όλης της ασπρόμαυρης οικογένειας, κοιτάζοντας μόνο το αύριο και τη δυναμική που πρέπει να δείξουμε απέναντι σ’ ένα σάπιο κατεστημένο. Εμείς έχουμε την υποχρέωση να δυναμώσουμε και να συνεχίσουμε ανελέητα να είμαστε το εμπόδιο στα θελήματά τους και στα συμφέροντά τους. Το έργο είναι γνωστό και οι αδικίες συνεχόμενες και χωρίς όρια. Στο παρελθόν, αν και αδύναμοι κυρίως οικονομικά κι εξαρτώμενοι διοικητικά, αντισταθήκαμε και πολεμήσαμε. Κέρδη μπορεί να μην είχαμε, αλλά πίσω δεν κάναμε. Τώρα με τον Ιβάν μπροστάρη, ήρθε η ώρα να πάρουμε αυτό που δικαιούμαστε!!!

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

 

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ