Περιζήτητη στο δήμο Θέρμης η Ειρήνη Τσαρούχα - Karfitsa.gr
Karfitsomata Παραπολιτικά

Περιζήτητη στο δήμο Θέρμης η Ειρήνη Τσαρούχα

Περιζήτητη για τα ψηφοδέλτια των δημοτικών εκλογών στο δήμο Θέρμης είναι η δημοσιογράφος και ταμίας της ΕΣΗΕΜ-Θ, Ειρήνη Τσαρούχα.

Ο νυν δήμαρχος Θεόδωρος Παπαδόπουλος επιθυμεί διακαώς να τη φιλοξενήσει ξανά στο ψηφοδέλτιο της παράταξης του καθώς είχε διατελέσει δημοτική σύμβουλος την περίοδο 1999-2002 και ξανά από το 2007-2010 με επιτυχή άσκηση καθηκόντων στη διοίκηση οργανισμών όπως τους παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς του δήμου Θέρμης, το Πολιτιστικό Κέντρο και το ΚΑΠΗ Ν. Ρυσίου, κ.ά.

Η δυναμική δημοσιογράφος-αρχισυντάκτρια της ΤV100 Ειρήνη Τσαρούχα, γνωρίζει σε βάθος όλα τα αυτοδιοικητικά και τα θέματα της επικαιρότητας λόγω της εργασίας της και έχει ένα βιογραφικό που πολλοί θα ζήλευαν με σπουδές στα οικονομικά, μεταπτυχιακό στη δημοσιογραφία, τέσσερις ξένες γλώσσες και πλούσια συνδικαλιστική εμπειρία. «Χρυσή» την κάνει για να πει το ναι προκειμένου να είναι μαζί του υποψήφια και ο αγαπητός στην περιοχή, γνωστός δικηγόρος, Χρήστος Φάσσας, επικεφαλής συνδυασμού που θα διεκδικήσει επίσης το Δήμο Θέρμης.

Ο κ. Φάσσας προέρχεται από το χώρο της Νέας Δημοκρατίας και διαθέτει αυτοδιοικητική εμπειρία. Η απόφαση ανήκει στην Ειρήνη…

Σχολιάστε

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.


 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ