ΠΚΜ: 160.000 στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκιδικής για την κάλυψη έκτακτων αναγκών - Karfitsa.gr
Κοινωνία

ΠΚΜ: 160.000 στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκιδικής για την κάλυψη έκτακτων αναγκών

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας – Περιφερειακή Ενότητα Χαλκιδικής, ανταποκρινόμενη άμεσα στο αίτημα του Γενικού Νοσοκομείου Χαλκιδικής, για την κάλυψη αναγκών του λόγω της πανδημίας Covid – 19, προχώρησε σε επιχορήγηση ύψους 160.000 €.

Στο Νοσοκομείο Χαλκιδικής πρόεκυψαν ανάγκες δημιουργίας νέων χώρων για την υποδοχή κρουσμάτων και τον έλεγχο ύποπτων περιστατικών.

Αυτή η κατάσταση οδήγησε στην αναδιάρθρωση της λειτουργίας όλου του Νοσοκομείου. Για την κάλυψη των επιπλέον αναγκών κρίθηκε απαραίτητο από τη Διοίκηση του Νοσοκομείου, να γίνουν εργασίες ανακαίνισης της παλιάς Παθολογικής Κλινικής, η οποία βρίσκεται εκτός χρήσης από το 2014, έτσι ώστε να μπορέσει να επαναχρησιμοποιηθεί. Επιπλέον κρίθηκε απαραίτητο να πραγματοποιηθούν εργασίες συντήρησης και στο τμήμα Τεχνητού Νεφρού του Γ.Ν.Χ.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής Ι. Γιώργος σε σχετικές δηλώσεις του τόνισε μεταξύ άλλων: “Θεωρούμε χρέος μας, σε μια τόσο κρίσιμη περίοδο για την υγεία όλων μας, να συνδράμουμε χωρίς δεύτερη σκέψη στο μέγιστο των δυνατοτήτων μας. Ανταποκριθήκαμε άμεσα στο αίτημα της Διοίκησης του Γ.Ν.Χ. και σε συντομότερο από τον αναμενόμενο χρόνο, καταφέραμε να εξασφαλίσουμε το απαιτούμενο ποσό για την κάλυψη των αναγκών ανακαίνισης και συντήρησης των κτιριακών εγκαταστάσεων, που προέκυψανλόγω της πανδημίας”

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ