Πλήθος κόσμου στην κοπή της βασιλόπιτας του Δ.Γκολιδάκη(ΦΩΤΟ) - Karfitsa.gr
Θεσσαλονίκη

Πλήθος κόσμου στην κοπή της βασιλόπιτας του Δ.Γκολιδάκη(ΦΩΤΟ)

Πλήθος κόσμου έδωσε το παρών σήμερα στην κοπή της βασιλόπιτας που πραγματοποίησε στο Allegro, στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης ο Καρδιολόγος-Διδάκτωρ Ιατρικής και πολιτευτής με την Νέα Δημοκρατία Διαμαντής Γκολιδάκης.

Κατά την διάρκεια της ομιλίας τους προς τους παρευρισκομένους ο κ.Γκολιδάκης τους ευχαρίστησε τόσο για την έλευση τους στην σημερινή εκδήλωση όσο και για την στήριξη προς το πρόσωπο του καθ’όλη την προεκλογική του πορεία, αλλά και γενικότερα. ‘’Η στήριξη σας ήταν συγκινητική’’ σημείωσε χαρακτηριστικά.

Επίσης μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο έργο της κυβέρνησης λέγοντας ότι η ανάπτυξη είναι πρώτων πυλών. Ήδη οι πολίτες έχουν δει ένα δείγμα όπως για παράδειγμα όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε κάτι και το έκανε πιο νωρίς, και αναφέρομαι στην μείωση του ΕΝΦΙΑ’’.

Ο αριθμός του κόσμου στην εκδήλωση ξεπέρασε τους 1000. Πολίτες της πόλης, αλλά και εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης και της κεντρικής πολιτικής σκηνής τίμησαν με την παρουσία τους τον κ.Γκολιδάκη.

Μεταξύ αυτών ήταν και ο υφυπουργός Μακεδονίας Θράκης Θεόδωρος Καράογλου o οποίος αναφερόμενος στον Δ.Γκολιδάκη είπε ότι η πορεία του είναι πολύ καλή, ενώ τόνισε ότι ‘’η Ελλάδα αλλάζει σελίδα. Ο Κ.Μητσοτάκης μας οδηγεί μπροστά σε άλλους δρόμους και σίγουρα άτομα σαν τον Δ.Γκολιδάκη στην προσπάθεια αυτή πρέπει να παρίστανται’’.

Από την πλευρά του ο υπουργός Δικαιοσύνης Κώστας Τσιάρας υπογράμμισε ότι ‘’Προσδοκούμε το τέλος αυτής της χρονιάς να βρει την πατρίδα μας σε μια πραγματικά καλύτερη μέρα’’ και επεσήμανε τα εμφανή θετικά αποτελέσματα της κυβέρνησης του Κ.Μητσοτάκη.

Τον λόγο πήρε και ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας ο οποίος είπε χαριτολογώντας ότι ο ‘’Δ.Γκολιδάκης νομίζω ‘’παίζει’’ με τα όρια της επάρκειας του κτηρίου’’ κάνοντας με αυτό το σχόλιο ένα αστείο αναφερόμενος στην μεγάλη προσέλευση κόσμου στην σημερινή εκδήλωση. Σε άλλο σημείο των δηλώσεων του ο δήμαρχος είπε πως ‘’ πιστεύω στην νέα χρονιά και στην νέα δεκαετία που ξεκινάει για την πόλη μας πρέπει όλοι να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να φτιάξουμε όλα αυτά τα πράγματα που πρέπει να γίνουν για την πόλη’’.

‘’Εκτιμώ ιδιαίτερα τον Διαμαντή και σε αυτήν την τετραετία όλοι μας να είμαστε στην ίδια πλευρά, αυτή της δημιουργίας και να συνεργαστούμε για να φέρουμε σε πέρας αυτό το έργο για το οποίο στο τέλος πρέπει να είμαστε όλοι περήφανοι’’, τόνισε ο δήμαρχος.

Δείτε φωτογραφίες:

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ