Ποια είναι η κορυφαία άσκηση για να κάψεις θερμίδες - Karfitsa.gr
Ευ Ζην

Ποια είναι η κορυφαία άσκηση για να κάψεις θερμίδες

Υπάρχει μία κατηγορία ανθρώπων οι οποίοι δηλώνουν φανατικοί της γυμναστικής μέσα από το τρέξιμο πάσης φύσεως, από την ύπαιθρο, μέχρι τον απλό διάδρομο.

Οι περισσότεροι που προτιμούν αυτού του είδους την γυμναστική πετυχαίνουν γρήγορη απώλεια βάρους. Με μόλις μισή ώρα τρέξιμο στο διάδρομο μπορεί κανείς να ιδρώσει, επομένως να χάσει περισσότερες θερμίδες, περισσότερο από κάθε άλλη άσκηση.

Αυτό που πολλοί δεν γνωρίζουν είναι πως υπάρχει ένας εναλλακτικός τρόπος τρεξίματος που μας βοηθά να κάψουμε έξι φορές περισσότερες θερμίδες σε σχέση με τον κλασσικό. Αυτός ο τρόπος λέγεται retro running, ή αλλιώς να… τρέχεις προς τα πίσω.

Μιλάμε για το ανάποδο τρέξιμο, το οποίο θεωρείται σαφώς πιο αποτελεσματικό σε επίπεδο γράμμωσης και καύσεις θερμίδων, την ώρα μάλιστα που δεν θεωρείται πιο δύσκολο από το απλό jogging.

Παράλληλα, γυμνάζεις μύες οι οποίοι δεν ενεργοποιούνται με το τρέξιμο προς τα εμπρός, ενώ βοηθάς τον κορμό σου να παραμένει σε ορθή στάση, συνηθίζοντας με τον τρόπο αυτό να έχεις μια πιο σωστή στάση σώματος.

Δεν έχεις να χάσεις τίποτα από το να το δοκιμάσεις.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ