Ποιες ώρες θα λειτουργούν τα καταστήματα τροφίμων λόγω του Πασχαλινού ωραρίου - Karfitsa.gr
Κοινωνία

Ποιες ώρες θα λειτουργούν τα καταστήματα τροφίμων λόγω του Πασχαλινού ωραρίου

Λόγω του εορταστικού ωραρίου του Πάσχα, όλα τα καταστήματα τροφίμων που παραμένουν ανοικτά, είτε πρόκειται για σούπερ μάρκετ είτε για μίνι μάρκετ θα λειτουργούν με ενιαίο ωράριο από την ερχόμενη Κυριακή.

Την Κυριακή που μας έρχεται τα καταστήματα θα λειτουργήσουν από τις 10 το πρωί έως τις 8 το απόγευμα. Από τη Μεγάλη Δευτέρα έως και τη Μεγάλη Παρασκευή τα καταστήματα θα παραμείνουν ανοικτά από τις 7 το πρωί έως τις 9 το βράδυ ενώ το Μεγάλο Σάββατο το ωράριο λειτουργίας τους θα είναι από τις 7 το πρωί έως τις 8 το βράδυ.‬

Σύμφωνα με δηλώσεις του υπουργού Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη στην ΕΡΤ λόγω των περιοριστικών μέτρων αναμένεται η ζήτηση να είναι χαμηλότερη φέτος και αυτό σημαίνει ότι θα γίνουν λιγότερες εισαγωγές αλλά η εγχώρια παραγωγή επαρκεί για να καλύψει τη ζήτηση.

Παράλληλα ο κ. Γεωργιάδης συμπλήρωσε πως τα προβλήματα στην αγορά και στη λειτουργία των λαϊκών αγορών θα διευθετηθούν εντός της ημέρας διότι θα εκδοθεί υπουργική απόφαση με την οποία θα διευκολυνθούν οι παραγωγοί λαϊκών αγορών να πουλήσουν τα προϊόντα σε περιοχές όπως η Αθήνα.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ