Ποιος είδε τον Ντάνο του Survivor και δεν τον... φοβήθηκε! - Karfitsa.gr
Κοσμικά

Ποιος είδε τον Ντάνο του Survivor και δεν τον… φοβήθηκε!

«Ποιος είδε τον Ντάνο και δεν τον φοβήθηκε» στο Survivor… Κάπως έτσι θα μπορούσε να χαρακτηρίσουμε αυτά που θα δούμε στο αυριανό επεισόδιο καθώς ο Γιώργος Αγγελόπουλος θα κάνει επίθεση σε τρεις από τους συμπαίκτες του.

Συγκεκριμένα, στο στόχαστρο του γόη του παιχνιδιού θα μπουν ο Γιάννης Σπαλιάρας, ο Μάριος Ιωαννίδης και ο Κωνσταντίνος Βασάλος!

Ο Ντάνος μάλιστα λέει τα εξής: «Η πόρτα του σπιτιού μας είναι ανοιχτή για όλους, τους ταΐζαμε στο στόμα… Απογοητεύτηκα σήμερα από τη στάση κάποιων. Δεν το καταλαβαίνω ούτε από τον Γιάννη, ούτε από τον Μάριο, ούτε από τον Κωνσταντίνο. Από εδώ και πέρα θα αναθεωρηθούν αρκετά πράγματα».

Στο ίδιο τρέιλερ βλέπουμε τον Μπο να λέει: «Δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ ο Γιάννης». Ο Γιώργος Αγγελόπουλος με άγριο ύφος, τέτοιο που μέχρι τώρα δεν έχουμε ξαναδεί, απαντά: «Αν δεν γυρίσει να ζητήσει συγγνώμη από όλους μας, εδώ πέρα δεν θα ξανακαθίσει»!

Το σποτ μας αφήνει στο… σκοτάδι όσον αφορά τι είναι αυτό που έκαναν ο Γιάννης Σπαλιάρας, ο Κωνσταντίνος Βασάλος και ο Μάριος Πρίαμος. Ωστόσο, ο Γιώργος Αγγελόπουλος εμφανίζεται πραγματικά εκνευρισμένος και απογοητευμένος από τη συμπεριφορά τους!

Μάλιστα, η λεζάντα που συνοδεύει το τρέιλερ γράφει: «Εάν το επεισόδιο αυτής της Κυριακής δεν είναι ο ορισμός του Survivor τότε τι;!;!;! Κυριακή στις 21:00 ετοιμαστείτε…για τα καλύτερα»!

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

 

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ