Πολύωρη διακοπή νερού στην Καλαμαριά - Karfitsa.gr
Θεσσαλονίκη

Πολύωρη διακοπή νερού στην Καλαμαριά

Πολύωρη διακοπή νερού είναι προγραμματισμένη για σήμερα σε περιοχή της Καλαμαριάς, στη Θεσσαλονίκη.

Σε ανακοίνωσή της η ΕΥΑΘ αναφέρει πως “θα πραγματοποιηθούν εργασίες ακύρωσης παλαιών αγωγών στη συμβολή των οδών Χαλδίας – Αγίου Βασιλείου του Δήμου Καλαμαριάς”.

Οι  εργασίες θα ξεκινήσουν στις 08:00 και θα ολοκληρωθούν στις 14:00.

“Λόγω των εργασιών θα παρουσιαστούν προβλήματα υδροδότησης στις οδούς ΧαλδίαςΑγίου ΒασιλείουΔαβάκηΦωκαίαςΠαρασκευοπούλου και στις παρακείμενες σε αυτές οδούς του Δήμου Καλαμαριάς”, αναφέρει η ΕΥΑΘ.

Υπενθυμίζεται πως ανάλογες εργασίες πραγματοποιήθηκαν και την Τετάρτη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΥΑΘ:

“Από την Εταιρεία Ύδρευσης & Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2020 από τις 08:00 π.μ έως τις 14:00 μ.μ θα πραγματοποιηθούν εργασίες ακύρωσης παλαιών αγωγών στη συμβολή των οδών Χαλδίας – Αγίου Βασιλείου του Δήμου Καλαμαριάς.

Λόγω των εργασιών θα παρουσιαστούν προβλήματα υδροδότησης στις οδούς Χαλδίας, Αγίου Βασιλείου, Δαβάκη, Φωκαίας, Παρασκευοπούλου και στις παρακείμενες σε αυτές οδούς του Δήμου Καλαμαριάς.

Οι εργασίες που θα εκτελεστούν κρίνονται απαραίτητες για την αποκατάσταση της καλής λειτουργίας του δικτύου στην περιοχή και θα καταβληθούν προσπάθειες για την όσο το δυνατό ταχύτερη αποκατάσταση της υδροδότησης. Ευχαριστούμε για την κατανόηση”.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ