Πράσινο φως για την Νέα Τούμπα - Karfitsa.gr
Slider Αθλητισμός

Πράσινο φως για την Νέα Τούμπα

Μια σοβαρότατη εξέλιξη που αφορά τα σχέδια της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για ανακατασκευή του γηπέδου της Τούμπας, έλαβε χώρα την Τρίτη (4/9) και η εξέλιξη αυτή φέρει μάλιστα κυβερνητική σφραγίδα!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του sdna.gr, πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου ευρεία σύσκεψη υπό τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, στην οποία μετείχαν ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος και ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος, Σωκράτης Φάμελλος.

Στη σύσκεψη αυτή, εξετάστηκε μεταξύ άλλων και το ενδεχόμενο, στις εξαγγελίες του Πρωθυπουργού στην ΔΕΘ να συμπεριληφθεί και το γήπεδο του ΠΑΟΚ!

Το εξόχως σημαντικό στοιχείο, ωστόσο, είναι, ότι σύμφωνα με τις πληροφορίες του sdna.gr, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας δεσμεύτηκε για την δυνατότητα παραχώρησης του περιβάλλοντα χώρου του γηπέδου της Τούμπας, το οποίο ανήκει στο Ταμείο Εθνικής Άμυνας. Αυτό, άλλωστε, αποτελούσε και αίτημα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ!

Φέρεται, παράλληλα, να εξετάστηκε και η δυνατότητα ανάπλασης του περιβάλλοντα χώρου και επέκτασης της γραμμής του Μετρό.

Βάσει των παραπάνω και με τις συντονισμένες ενέργειες που αναμένεται να ακολουθήσουν, καθίσταται σαφές ότι ο δρόμος για την άμεση ανακατασκευή του γηπέδου του Τούμπας, ανοίγει, αφού το θέμα του περιβάλλοντα χώρου αποτελούσε καθοριστικό παράγοντα για την εκτέλεση του έργου.

Πηγή: sdna.gr

Σχολιάστε

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.
 

 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ