, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Πρεσβευτής του Δικτύου κοινωνικής αλληλεγγύης και αρωγής ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος

Πρεσβευτής του Δικτύου κοινωνικής αλληλεγγύης και αρωγής είναι ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Στέλιος Κυμπουροπουλος. Στο πλαίσιο της επίσκεψης του στην 84η ΔΕΘ, επισκέφθηκε το σταντ του Δικτύου στο περίπτερο 16, τονίζοντας την ανάγκη ανάδειξης της κουλτούρας του κοινωνικού πολιτισμού.
Ρεπορτάζ:  Βιβή Ανδρίτσου 
Φωτογραφίες: Θανάσης Ελμάζης
Το Δίκτυο ιδρύθηκε το 2014 με στόχο την κινητοποίηση επιχειρήσεων με δράσεις κοινωνικής εταιρικής ευθύνης και αλληλοβοήθειας σε συνανθρώπους μας.Ο πρόεδρος του Δικτύου Νίκος Πεντζος, μιλώντας στην Καρφίτσα, απηύθυνε κάλεσμα σε εταιρείες να πλαισιώσουν τις δράσεις του Δικτύου για να ικανοποιηθούν ανάγκες περισσότερων ιδρυμάτων.
Τόνισε ότι ενίσχυση του Δικτύου σημαίνει ενίσχυσης της κουλτούρας αλληλεγγύης και αγάπης για την κοινωνία και τον συνάνθρωπο. Εντυπωσιασμένος από την επίσκεψη του στη ΔΕΘ, εμφανίστηκε ο κ.Κυμπουροπουλος.”Μου άρεσαν όσα περίπτερα κατάφερα να δω, της Ινδίας, της Ελληνικής Αστυνομίας κ.α, αλλά δεν ήταν εύκολη η πρόσβαση σε όλα. Αυτό πρέπει να αλλάξει, είπε με νόημα.Δεν μέμφομαι τη ΔΕΘ, αλλά πρέπει να κυνηγήσουμε τις αλλαγές και να κάνουμε πράξη την προσβασιμότητα στην υγεία, στην παιδεία, στην εργασία, στην καθημερινότητα.”
Με ένα πλατύ χαμόγελο, σχολίασε ο κ.Κυμπουροπουλος το ρόλο του στην Ευρωβουλή.”Είναι υποχρέωση μου να φέρω εις πέρας το έργο μου. Νοιώθω δημιουργικός. Είμαι ευρωβουλευτής όλων των Ελλήνων. Νοιώθω ευθύνη για τις ψήφους των 517.114 συνανθρώπων μας που με εξέλεξαν ευρωβουλευτή, κατέληξε ο κ.Κυμπουροπουλος.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.