Προβλήματα στην ηλεκτροδότηση από σήμερα σε περιοχές της Θεσσαλονίκης - Karfitsa.gr
Slider Θεσσαλονίκη

Προβλήματα στην ηλεκτροδότηση από σήμερα σε περιοχές της Θεσσαλονίκης

Προβλήματα στην ηλεκτροδότηση θα αντιμετωπίσουν από σήμερα έως και την Πέμπτη καταναλωτές σε περιοχές της Θεσσαλονίκης.

Σήμερα, σύμφωνα με τον ΔΕΔΔΗΕ, χωρίς ρεύμα θα μείνει για περισσότερες από έξι ώρες ο οικισμός Αγ. Αναστασίας στον δήμο Θέρμης. Η διακοπή θα σημειωθεί από τις 8.00 έως τις 14.30.

Αύριο χωρίς ρεύμα θα μείνουν νοικοκυριά και επιχειρήσεις στην περιοχή της Σταυρούπολης, στον δήμο Παύλου Μελά. Η διακοπή από τις 8.00 έως τις 11.00 αφορά τις οδούς: Ωραιοκάστρου, Καποδίστρια Ιωαν, Μουσχουντή Νικ, Δόκτωρα Φλέμινγκ, Κορυτσάς, Μαραθώνος, Μπουμπουλίνας, Κοραή, Δημοσθένους, 2η Πάροδος Δημοσθένους, 3η Πάροδος Δημοσθένους.

Την Τετάρτη επίσης θα υπάρξει διακοπή ρεύματος στην περιοχή της Πυλαίας από τις 10.00 έως τις 13.00. Πρόκειται για την περιοχή εκατέρωθεν της οδού Προφ. Ηλία από την Ιερατική Σχολή (γεφυράκι) μέχρι την οδό Εγνατία, συμπεριλαμβανομένων και των οδών Φιλ. Εταιρείας – Νεάρχου- Ηφαισίονος – Θερμοπυλών- Ικτίνου – Κανάρη- Πτολεμαίων.

Την Πέμπτη θα μείνουν χωρίς ρεύμα οι καταναλωτές στην περιοχή της Σταυρούπολης από τις 8.00 έως τις 11.00. Πρόκειται για το τμήμα της Ωραιοκάστρου (από Κων/δη έως Δημοσθένους), τμήμα της Καραολή Δημητρίου, Σκρα, Βύρωνος, Μικράς Ασίας, Κροίσου, Κρέσνας, Θουκυδίδου και Κονίτσης.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ