Προφυλακίστηκαν για την ποσότητα – μαμούθ των 500.000 χαπιών ecstasy - Karfitsa.gr
Θεσσαλονίκη

Προφυλακίστηκαν για την ποσότητα – μαμούθ των 500.000 χαπιών ecstasy

Στις φυλακές οδηγήθηκαν οι τρεις συλληφθέντες που είχαν μαζί τους την ποσότητα – μαμούθ των 500.000 χαπιών ecstasy που κατασχέθηκε προ ημερών στη Θεσσαλονίκη. Ο Έλληνας οδηγός φορτηγού και οι δύο πρόσφυγες από το Ιράκ στις απολογίες τους στον ανακριτή αρνήθηκαν τις κατηγορίες και ισχυρίστηκαν πως νόμιζαν ότι τα χάπια είναι αναβολικά. Με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι.

Η επιχείρηση οργανώθηκε από αστυνομικούς της δίωξης ναρκωτικών Κομοτηνής οι οποίοι βρήκαν τα ίχνη του κυκλώματος, πιστεύοντας ότι η μεγάλη ποσότητα χαπιών προέρχεται από την Ολλανδία και οι κατηγορούμενοι είχαν σκοπό τμήμα των χαπιών να διαθέσουν στην ελληνική αγορά, με κεντρικό σημείο τη Θεσσαλονίκη και ένα μεγάλο μέρος να διοχετευτεί στην Τουρκία.

Κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης συνελήφθη αρχικά ο Έλληνας οδηγός φορτηγού που μετέφερε 18 συσκευασίες με 180.000 χάπια ecstasy στην περιοχή των παλιών Σφαγείων και στη συνέχεια οι δύο Ιρακινοί με 57 συσκευασίες και 320.000 χάπια. Όπως ανακοινώθηκε από την αστυνομία το κόστος της ποσότητας των χαπιών μπορεί αν φτάσει και τα 10 εκατομμύρια ευρώ.

 

Κ.Κ. 

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ