Πρόβλημα με τα δελτία υγείας του ΠΑΟΚ - Παραιτήθηκε ο επικεφαλής του ιατρικού τμήματος - Karfitsa.gr
Αθλητισμός Επικαιρότητα

Πρόβλημα με τα δελτία υγείας του ΠΑΟΚ – Παραιτήθηκε ο επικεφαλής του ιατρικού τμήματος

Ο επικεφαλής του ιατρικού τμήματος του ΠΑΟΚ, Ευθύμης Παπασούλης, βασικός υπαίτιος του λάθους με τα αθεώρητα δελτία υγείας των ποδοσφαιριστών, είναι ο πρώτος που θα πληρώσει τις συνέπειες, με την απομάκρυνσή του από την ομάδα.

Τα συγκεκριμένα δελτία 12 παικτών του ΠΑΟΚ έπρεπε να ανανεωθούν μετά τις 30/6 κάτι που δεν έγινε. Η ΑΕΚ έχει δικαίωμα ένστασης για αντικανονική συμμετοχή.

Απώλεια του αγώνα και -3 προβλέπει ο ΚΑΠ για τους “ασπρόμαυρους”, σε περίπτωση που κατατεθεί ένσταση και γίνει δεκτή.

Η Ένωση έχει δικαίωμα μέσα στις επόμενες 48 ώρες να κάνει ένσταση. Αν η ΑΕΚ κάνει ένσταση τότε μπορεί να κερδίσει το παιχνίδι στα χαρτιά. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ το πρόβλημα του ΠΑΟΚ υφίσταται εδώ και 15 μέρες αλλά δεν είχε υποπέσει στην αντίληψη των υπολοίπων ομάδων που αντιμετώπισε ο Δικέφαλος του Βορρά στα πλέι οφ.

Η εν λόγω είδηση επιβεβαιώνεται και από την πλευρά του ΠΑΟΚ αναφορικά με τα δελτία υγείας 12 ποδοσφαιριστών της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Ο Ιβάν Σαββίδης ενημερωθείς για το συμβάν, έδωσε εντολή για την πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης και τον καταλογισμό ευθυνών με εντολή για την άμεση απομάκρυνση του γιατρού της ομάδας. O τελευταίος, είχε αντικαταστήσει στο ιατρικό τμήμα ως επικεφαλής, τον προκάτοχο του, Μανώλη Παπακώστα, ο οποίος μετά την έναρξη της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, αποδέχτηκε πρόταση από Ιατρικό Ομιλο στην Μέση Ανατολή και παραιτήθηκε από τον ΠΑΟΚ.

Η διοίκηση της ΠΑΕ ζήτησε την παραίτησή του κ. Παπασούλη, εκείνος ανέλαβε την ευθύνη θέτοντας την παραίτησή του στη διάθεση της ομάδας, η οποία και έγινε δεκτή.

Η παραίτηση του Ευθύμη Παπασούλη δεν ήταν όμως η μοναδική, καθώς τον ίδιο δρόμο ακολούθησε και ο γενικός αρχηγός της ΠΑΕ, Δημήτρης Σαραϊδάρης, ως διοικητικός υπεύθυνος του αγωνιστικού τμήματος.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ