Πρόεδρος ΕΚΘ: «Ο Κυριάκος Κυριάκος μας εντυπωσίασε με την σκέψη του και μας κέρδισε» - Karfitsa.gr
Karfitsomata Εκλογές 2019 Παραπολιτικά

Πρόεδρος ΕΚΘ: «Ο Κυριάκος Κυριάκος μας εντυπωσίασε με την σκέψη του και μας κέρδισε»

Μια ομιλία… αλλιώτικη, όπως άλλωστε επιβάλλει και το σύνθημα του «Η Πολιτική Αλλιώς» πραγματοποίησε χθες στο Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης» παρουσία εκατοντάδων φίλων, ψηφοφόρων και υποστηρικτών του ο υποψήφιος βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Α’ Θεσσαλονίκης, Κυριάκος Κυριάκος.

Την εκδήλωση «άνοιξε» ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Τσαραμπουλίδης ο οποίος τον προλόγισε.

Αναφερόμενος στην υποψηφιότητα του Κυριάκου Κυριάκου είπε πως είναι πολύ σημαντικό που ένας νέος άνθρωπος, δραστήριος, πετυχημένος με προτάσεις και με όρεξη και διάθεση για δουλειά συμμετέχει στις εκλογές με το ψηφοδέλτιο του ΚΙΝΑΛ Α’ Θεσσαλονίκης.

«Δεν τον γνώριζα προσωπικά. Ήρθε εθιμοτυπικά στο ΕΚΘ για συνάντηση, όπως έρχονται άλλοι υποψήφιοι και μας κέρδισε. Μας εντυπωσίασε με την σκέψη, την άποψη του, τις προτάσεις τους για τα μεγάλα ζητήματα που απασχολούν τη Θεσσαλονίκη» σημείωσε μεταξύ άλλων ο κ. Τσαραμπουλίδης μιλώντας για τον Κυριάκο Κυριάκο. «Αυτός είναι ο Κυριάκος Κυριάκος. Εύχομαι να εκλεγεί. Να το πάρουμε λίγο αλλιώς- όπως είναι και το σύνθημά του πολιτική αλλιώς- γιατί αυτά που κάναμε φαίνεται πως δεν ήταν αποτελεσματικά, όπως αποδείχτηκε» κατέληξε ο κ. Τσαραμπουλίδης.

Σχολιάστε

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ