Πρώτος Αγώνας Δίαθλου στην Καλαμαριά με τρέξιμο και κολύμβηση - Karfitsa.gr
Αθλητισμός

Πρώτος Αγώνας Δίαθλου στην Καλαμαριά με τρέξιμο και κολύμβηση

Τον πρώτο Αγώνα Διάθλου Καλαμαριάς, μη ανταγωνιστικού χαρακτήρα με στόχο την μαζική συμμετοχή, πραγματοποιεί ο Δήμος Καλαμαριάς, την Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018 στις 11 το πρωί.

Την αθλητική αυτή εκδήλωση που φιλοδοξεί να καθιερωθεί ως θεσμός στα αθλητικά και πολιτιστικά δρώμενα της Καλαμαριάς, διοργανώνει το Γραφείο Αθλητισμού του Δήμου και περιλαμβάνει τρέξιμο 2.500 μέτρων εντός του οδικού δικτύου Καλαμαριάς και κολύμπι 270 μέτρα στην πισίνα του δημοτικού κολυμβητηρίου Καλαμαριάς.

Για όλους η απόσταση και των δύο αθλημάτων θα είναι η ίδια και η εκκίνηση κοινή. Οι αθλητές θα ολοκληρώσουν συνεχόμενα και διαδοχικά τα δύο αγωνίσματα με πρώτο το τρέξιμο και θα ακολουθήσει η κολύμβηση.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι όσοι επιθυμούν, ανεξαρτήτου φύλου, οι οποίοι γεννήθηκαν μέχρι και το 2003, και γνωρίζουν κολύμβηση

Η αθλητική εκδήλωση θα τερματιστεί , αφού ολοκληρωθεί το άθλημα της κολύμβησης από όλους τους συμμετέχοντες, ενώ δεν θα υπάρχει χρονικό όριο.

Τους αθλητές που θα συμμετάσχουν θα παρακολουθούν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, εθελοντές και διασώστες της USAR HELLAS, ειδικευμένοι στην παροχή πρώτων βοηθειών.

Μετά την ολοκλήρωση του αγώνα θα δοθεί σε όλους τους συμμετέχοντες αναμνηστικό συμμετοχής και παράλληλα θα τους προσφερθούν είδη από τους χορηγούς της εκδήλωσης και θα ακολουθήσει κλήρωση δώρων.

Πληροφορίες:

* Δημοτικό Κολυμβητήριο Καλαμαριάς τηλ. 2310 440 540

* Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Καλαμαριάς τηλ. 2310 402 746

Σχολιάστε

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment. 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ