«Πυρά» Αυγενάκη κατά της κυβέρνησης - Karfitsa.gr
Slider Πολιτική

«Πυρά» Αυγενάκη κατά της κυβέρνησης

«Είμαστε η μόνη χώρα που έχει δύο υπουργούς Εξωτερικών, δύο αρχηγούς, δύο προϋπολογισμούς» δηλώνει ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Λευτέρης Αυγενάκης. Αναφερόμενος στα θέματα εξωτερικής πολιτικής σημειώνει ότι «για να αποκατασταθεί η αξιοπιστία και στα ζητήματα διμερών σχέσεων αλλά και χάριν της σταθερότητας στην περιοχή είναι απαραίτητη προϋπόθεση η χάραξη μιας σοβαρής, στιβαρής και ρεαλιστικής εξωτερικής πολιτικής όπως αυτή που προτείνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η ΝΔ».

Κληθείς να σχολιάσει την τοποθέτηση του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά ότι «η κυβέρνηση ξεπούλησε τη Μακεδονία με αντάλλαγμα τις συντάξεις» ο κ. Αυγενάκης απαντά ρητορικά λέγοντας «από πότε είναι ακροδεξιά ρητορική να μιλά κανείς για τα δίκαια της πατρίδας και την προάσπιση των εθνικών συμφερόντων;» και ρωτά τους κυρίους Τσίπρα, Κοτζιά και Καμμένο «γιατί αυτή η συμφωνία ήρθε με τόσο γρήγορες και αδιαφανείς διαδικασίες».

Μιλώντας στο ΑΜΠΕ ο κ. Αυγενάκης  ο κ. Αυγενάκης υποστηρίζει, αναφερόμενος στο ζήτημα των συντάξεων, ότι «αν τελικώς δεν περικοπούν, αυτό δεν θα είναι επίτευγμα της κυβέρνησης αλλά μια έμπρακτη αναγνώριση των αχρείαστων θυσιών που υπέστησαν οι Έλληνες την τελευταία τριετία». Άλλωστε, σύμφωνα με τον γραμματέα της Π.Ε. της ΝΔ «ό,τι στραβό συμβαίνει στην οικονομία έχει υπογραφή: Τσίπρας-Καμμένος».

Για την πορεία προς τις εκλογές υποστηρίζει ότι «στην αποδρομή της η κυβέρνηση θα προσπαθήσει να διχάσει με ψεύτικα διλήμματα, θα εργαλειοποιήσει τους θεσμούς και θα επινοήσει σκάνδαλα».

Αναφορικά με τις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές ο γραμματέας της Π.Ε της ΝΔ, επισημαίνει ότι «η ΝΔ αποδίδει μεγάλη σημασία», σημειώνει ότι «εντός των επομένων ημερών θα ανακοινωθούν όλες οι υποψηφιότητες» ενώ υπογραμμίζει ότι η ΝΔ, στους μεγάλους Δήμους, θα παρέχει στήριξη.

Τέλος, αναφερόμενος στην ΝΔ, στον εορτασμό των 44 χρόνων ιδρύσεώς της και στην αλλαγή του σήματος, ο κ. Αυγενάκης δηλώνει ότι «πλάι στον Κυριάκο Μητσοτάκη έχει δημιουργηθεί μια πανστρατιά αγωνιστών του κόμματος από όλα τα μετερίζια» ενώ υπογραμμίζει πως «όσοι ψηφοφόροι, στην πορεία, την εγκατέλειψαν ήλθε η ώρα να γυρίσουν στο σπίτι τους».

Σχολιάστε

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ