Πως θα καταλάβεις ότι σε απατά - Karfitsa.gr
Ευ Ζην

Πως θα καταλάβεις ότι σε απατά

Η απιστία και είναι ένα φλέγον θέμα που μας ενδιαφέρει και μας αφορά όλους. Η αλήθεια είναι ότι όταν σου συμβαίνει συνήθως δεν μπορείς να το συνειδητοποιήσεις και συχνά περνάς κάποια στάδια άρνησης.

Όταν, όμως οι υποψίες αρχίζουν να εμφανίσουν ενδείξεις και δεδομένα, που δεν γνώριζες, έρχονται στην επιφάνεια αρχίζουν να σου μπαίνουν «ψύλλοι στα αυτιά». Κι αν υπάρχουν πραγματικά πολλές ενδείξεις, είναι αρκετές οι φορές που δεν αποκλείεται να κάνεις λάθος.

Υπάρχει όμως ένα αδιάσειστο σημάδι, το οποίο δεν μπορείς να αγνοήσεις. Συγκεκριμένα, αυτό που φωνάζει ότι ο σύντροφός σου σε απατάει, είναι το γεγονός ότι πλέον δουλεύει όλο και περισσότερο. Δεν μιλάμε για μερικές φορές που έμεινε στο γραφείο μια-δύο ώρες παραπάνω, αλλά για την χρήση της δουλειάς ως δικαιολογία για να μην σε δει. Αν του προτείνεις να βγείτε ή να περάσετε το βράδυ αγκαλιά σπίτι και 9 στις 10 αναφέρει την δουλειά ως εμπόδιο κάτι δεν πάει καλά.

Οι υπερωρίες στη δουλειά, είναι κάτι για το οποίο δεν μπορείς να γκρινιάξεις, και δεν θα είναι και δίκαιο να το κάνεις. Οπότε, σε περίπτωση που κλείνει 12ωρα στο γραφείο, ήρθε η ώρα να κατέβεις από το ροζ συννεφάκι σου και να πιάσει δουλειά η Μάτα Χάρι που κρύβεις μέσα σου.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ