Πόσους άντρες θα συναντήσεις μέχρι να βρεις τον κατάλληλο; - Karfitsa.gr
Ευ Ζην

Πόσους άντρες θα συναντήσεις μέχρι να βρεις τον κατάλληλο;

Η επιστήμη τάσσεται υπέρ της ύπαρξης του «ενός και μοναδικού». Ο ρομαντισμός φαίνεται πως υπάρχει ακόμα, αφού βάσει της έρευνας, οι 94 στις 100 γυναίκες παραδέχονται πως εξακολουθούν να πιστεύουν στην πραγματική αγάπη.

Πρόκειται για τη μελέτη που παρουσιάζεται στο βιβλίο «The Rosie Project» του συγγραφέα Graeme Simsion στην οποία συμμετείχαν 2.000 εθελοντές και η οποία αφορά στο dating life των γυναικών πριν καταλήξουν να βρουν τον τελικό τους σύντροφο.

Σύμφωνα με την έρευνα, κάθε γυναίκα θα πάει σε 11 ραντεβού πριν γνωρίσει τον «έναν», ενώ τα τέσσερα εκ των οποίων μπορούν να χαρακτηριστούν ως «καταστροφικά». Όσον αφορά στον αριθμό των ανδρών που θα φιλήσει, αυτός ανέρχεται στους 15.

Μέχρι η γυναίκα να βρει τον μεγάλο της έρωτα, θα πληγωθεί συναισθηματικά έως δύο φορές. Ακόμα πιο συγκεκριμένα, η έρευνα αναφέρει ότι η μέση γυναίκα θα φιλήσει 15 άνδρες, θα κάνει σεξ με 7, θα συνάψει μακροχρόνιες (πάνω από έναν χρόνο) σχέσεις με 5, θα ερωτευτεί δύο φορές ενώ θα πληγωθεί δύο φορές, πριν βρει το άλλο της μισό.

«Όλα αυτά τα στοιχεία μας υπενθυμίζουν ότι μπορεί να είναι δύσκολο να βρούμε έναν σύντροφο ζωής», τονίζει, επισημαίνοντας όμως ότι δεν θα πρέπει να απογοητευόμαστε και να συνεχίζουμε το ψάξιμο.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ