Πώς να μακρύνεις τις βλεφαρίδες σου σε μια εβδομάδα - Karfitsa.gr
Health

Πώς να μακρύνεις τις βλεφαρίδες σου σε μια εβδομάδα

Τα μάτια είναι από τα πιο χαρακτηριστικά σημεία κάθε γυναίκας και όλες μας θέλουμε να μένουν αλησμόνητα. Πως γίνεται αυτό χωρίς πολύ μακιγιάζ; Η απάντηση είναι απλή με μακριές βλεφαρίδες. Αν δεν έχεις στο DNA σου το κατάλληλο γονίδιο για μακριές βλεφαρίδες, εμείς είμαστε εδώ . Ρωτήσαμε τους ειδικούς και σας προσφέρουμε το απόλυτο tip για να μακρύνεις πολύ γρήγορα τις βλεφαρίδες σου.

Θα χρειαστείς ένα βαζάκι, λάδι Βιταμίνης Ε από το φαρμακείο, γαστορέλαιο και λάδι καρύδας. Πρώτα σκεπάζει τον πάτο από το βαζάκι με το λάδι με Βιταμίνη Ε. Στην συνέχεια, προσθέτεις μια στρώση γαστορέλαιο και τέλος μια στρώση λάδι καρύδας. Ανακατεύεις όλο μαζί το μίγμα.

Για να το τοποθετήσεις σωστά στις βλεφαρίδες σου. Βουτάς με το δάχτυλο λίγο από το μίγμα, συγκεντρώνοντας μια μικρή ποσότητα στο χέρι σου. Το απλώνεις στα πάνω βλέφαρα σου πριν τον βραδινό σου ύπνο. Το επόμενο πρωί νιώθεις τις βλεφαρίδες σου πλήρως ενυδατωμένες. Συνέχισε την διαδικασία κάθε βράδυ για μια εβδομάδα και θα παρατηρήσεις αξιοσημείωτη διαφορά στο μέγεθος των βλεφαρίδων σου.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

 

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ