Πώς να τον εκπλήξεις για τον Άγιο Βαλεντίνο - Karfitsa.gr
Ευ Ζην

Πώς να τον εκπλήξεις για τον Άγιο Βαλεντίνο

Θέλεις να είσαι πρωτότυπη και να του κάνεις ένα δώρο για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, αλλά βρίσκεις βαρετές τις τετριμμένες επιλογές που υπάρχουν στο εμπόριο; Έχουμε την ιδανική λύση για σένα. Το διαχρονικό «κυνήγι του θησαυρού» που παίζαμε μικροί στα πάρτι, συνεχίζει να είναι το ίδιο διασκεδαστικό και στην ενήλικη ζωή, φυσικά αρκετά πιο πικάντικο! Το μόνο που θα χρειαστεί, είναι να βρεις λίγο χρόνο να προετοιμάσεις το… έδαφος και να αποφασίσεις ποιος θα είναι ο κρυμμένος θησαυρός που πρέπει ο καλός σου να ανακαλύψει.

Για αρχή πρέπει να αποφασίσεις το χώρο που θα πραγματοποιήσεις το παιχνίδι. Το καλύτερο θα ήταν να παίξεις στο «γήπεδο» σου.

Σειρά έχουν τα «στοιχεία», οι κάρτες όπως συνηθίζουν να λένε, που θα κατευθύνουν το αγόρι σου. Τα στοιχεία θα τα τοποθετήσεις σε σημεία που δεν είναι εμφανή με την πρώτη ματιά για να τον δυσκολέψεις λιγάκι και να δώσεις ακόμη περισσότερο σασπένς στο παιχνίδι.

Φρόντισε να έχουν όλα την ίδια μορφή, κόψε για παράδειγμα χάρτινες καρδούλες σε έντονα χρώματα ώστε να τα αναγνωρίζει εύκολα όταν θα τα βρίσκει. Αν αποφασίσεις να διοργανώσεις το παιχνίδι στο σπίτι του τότε θα πρέπει να μαντέψεις τις πρώτες κινήσεις του. Σε αυτό το σημείο θα έχεις αφήσει το πρώτο χαρτάκι που θα τον «στέλνει» στο αμέσως επόμενο.

Αυτό που έχει σημασία είναι να εκμεταλλευτείς τα πιο απρόσμενα μέρη του σπιτιού και τα λιγότερο αντιληπτά, όπως είναι η τσέπη της ζακέτας που αναφέρθηκε πιο πάνω, το πίσω μέρος μίας κορνίζας, το ψυγείο, η μεταλλική ραφιέρα που βάζουμε τα πλυμένα οικιακά σκεύη και να είσαι όσο το δυνατόν πιο συγκεκριμένη στις οδηγίες χωρίς αυτό να σημαίνει πως πρέπει να χαθεί το μυστήριο.

Μην χάσεις χρόνο από την προετοιμασία σκεπτόμενη ποιος θα είναι ο κρυμμένος θησαυρός. Μπορεί να είναι κάτι μικρό και συμβολικό, όπως η κάρτα που σου προτείναμε παραπάνω ή απλά εσύ που θα το περιμένεις με σέξι εσώρουχα στο κρεβάτι.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ