Π. Κοκκόρης De profundis (εκ βαθέων) προς Θεσσαλονικείς - Karfitsa.gr
Άρθρα Εκλογές 2019

Π. Κοκκόρης De profundis (εκ βαθέων) προς Θεσσαλονικείς

«Όσοι ασχολούνται με τα κοινά είναι σα να ζουν σε μια γυάλα. Η ζωή τους είναι διάφανη», μου είπε κάποτε ένας φίλος. Αλήθεια είναι, αλλά αν δεν έχεις να κρύψεις τίποτε, τότε δεν σε ενοχλεί.

Του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΟΚΚΟΡΗ*

Αναλογίζομαι τη ζωή μου και θυμάμαι… Από άγουρο παιδί μέχρι την εφηβεία στο μεροκάματο. Μετά, πανεπιστήμια, σπουδές, μεταπτυχιακά με χίλιες στερήσεις, στρατιωτικό, οικογένεια, παιδιά. Πάνω από τρεις δεκαετίες στην υπηρεσία του πολίτη και της πόλης μου, μια ολόκληρη ζωή αγώνες, στα συνδικαλιστικά, στην κοινωνία, στην πολιτική.  Πάντα με προσήλωση, όραμα, πίστη, στις διαχρονικές μας αξίες, στη Μακεδονία, στη Θεσσαλονίκη μας γιατί εδώ εργάζομαι, εδώ ζω με τους φίλους μου και την οικογένειά μου, γιατί αγαπώ αυτή την πόλη και τους ανθρώπους της.

Εκείνο που ξέρω είναι πως είμαι άνθρωπος της εργασίας, ούτε αλεξιπτωτιστής, ούτε φίλαθλος των δημοσίων σχέσεων: είμαι ένας από σας. Πάνω από τρεις δεκαετίες στην υπηρεσία μου ως εφοριακός, διευκόλυνα, εξυπηρέτησα, έλυσα θέματα που προέκυψαν από τη γραφειοκρατία, ήμουν στο πλευρό των εργαζομένων και των συμπολιτών μου. Υπηρέτησα το συνδικαλιστικό κίνημα επί πολλά χρόνια, χτύπησα πολλές φορές το χέρι μου στο τραπέζι, πολέμησα ένα σύστημα φορολογίας πολλές φορές άδικο και γραφειοκρατικό. Έβαλα πλάτη για τα δικαιώματα των εργαζομένων, έδωσα πολλές μάχες και τις κέρδισα.

Ως Γενικός Γραμματέας Κοινωνικών Ασφαλίσεων, έχω συμβάλλει σε ουσιαστικές και ριζικές τομές  που έβαλαν τα θεμέλια για το μέλλον της κοινωνικής ασφάλισης.

Στις καινοτομίες που υλοποιήθηκαν περιλαμβάνονται:

  • η προσυμπλήρωση ηλεκτρονικών φορολογικών δηλώσεων
  • ο εντοπισμός παράνομων συντάξεων και επιδομάτων
  • η κατάργηση της θεώρησης βιβλιαρίων ασθενείας
  • καθώς και η εφάπαξ εκτίμηση 43 μόνιμων αναπηριών.

Ανταποκρίθηκα πάντοτε στο κάλεσμα της ηγεσίας της παράταξης.

Ανταποκρίθηκα και αυτή τη φορά στην πρόσκληση του προέδρου του κόμματος Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος με εμπιστεύθηκε ως σύμβουλό του στα θέματα της εργασίας και της Κοινωνικής Ασφάλισης και μου είπε ότι με θέλει κοντά του στη νέα Βουλή.

Ως βουλευτής στην πρώτη περιφέρεια Θεσσαλονίκης θα μεταφέρω τη φωνή σας, τη φωνή και την ανάσα της πόλης μας και των ανθρώπων της, θα εργαστώ για να πετύχω το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Να ξέρετε και να είστε ήσυχοι, ότι με τον Παναγιώτη Κοκκόρη στη Βουλή η ψυχή της πόλης μας θα είναι εκεί, η φωνή σας θα ακουστεί. Εκείνο που πρέπει να θυμάστε το πιο βασικό είναι ότι δεν πρόκειται να σας γελάσω, δεν θα σας πω ψέματα, δεν πρόκειται να αλλάξω: αυτός που είμαι πριν θα είμαι και μετά τις εκλογές…

* Ο Παναγιώτης Κοκκόρης είναι υποψήφιος βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης με τη Νέα Δημοκρατία

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Σχολιάστε

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment. 

 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ