Π. Λαφαζάνης: Κουρελού μεταξύ κεντροαριστεράς- ακροδεξιάς η κυβέρνηση - Karfitsa.gr
Πολιτική Ροή

Π. Λαφαζάνης: Κουρελού μεταξύ κεντροαριστεράς- ακροδεξιάς η κυβέρνηση

Κουρελού που ξεκινά από τη λεγόμενη κεντροαριστερά και φτάνει μέχρι την ακροδεξιά χαρακτήρισε την κυβέρνηση ο Παναγιώτης Λαφαζάνης μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό, ΘΕΜΑ 104,6.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν κάνει ανοίγματα, έχει ξεχειλώσει. Εκφράζουν την ριζοσπατική αριστερά η Παπακώστα, η Ζορμπά και η Ξενογιαννακοπούλου;», αναρωτήθηκε ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας.

Όσον αφορά, δε, την κάθοδο της ΛΑΕ στις εκλογές είπε ότι «εμείς θέλουμε να κατέβουμε όλοι μαζί αλλά συναντάμε δυσκολίες και αρνήσεις».

Στη συνέχεια, ερωτηθείς σχετικά με τις κατηγορίες σε βάρος του από το Τμήμα Προστασίας του Κράτους και του Δημοκρατικού Πολιτεύματος, ο κ. Λαφαζάνης σχολίασε σκωπτικά ότι «με κατηγόρησαν με το μισό ποινικό κώδικα για να αποκατασταθεί η Δημοκρατία» ενώ ειδικά για την κατηγορία περί οπλοφορίας είπε ότι «φτάνει τα όρια του ανέκδοτου».

Τέλος, ο επικεφαλής της ΛΑΕ χαρακτήρισε «παρακρατικό» το συγκεκριμένο τμήμα της Κρατικής Ασφάλειας σημειώνοντας ότι «υπήρχε στη Χούντα και το επανέφεραν το δεύτερο μνημονιακό έτος».

Σχολιάστε

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.


 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ