Π. Λεκάκης: Η "Θεσσαλονίκη Πρώτη" είναι μια αυτοδιοικητική πρόταση δίχως κόμματα, χρίσματα και μηχανισμούς - Karfitsa.gr
Θεσσαλονίκη

Π. Λεκάκης: Η «Θεσσαλονίκη Πρώτη» είναι μια αυτοδιοικητική πρόταση δίχως κόμματα, χρίσματα και μηχανισμούς

Συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό «Open» παραχώρησε το πρωί ο υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Πέτρος Λεκάκης. Επανέλαβε πως η «Θεσσαλονίκη Πρώτη» είναι μια αυτοδιοικητική πρόταση δίχως κόμματα, χρίσματα και μηχανισμούς.

«Δουλεύουμε τα τελευταία χρόνια για τη Θεσσαλονίκη κάτι που μας έδωσε εμπειρία και γνώση. Καταφέραμε να κάνουμε πολλά, κάτι που όλοι αναγνωρίζουν. Πάντα υπάρχουν και αστοχίες και παραλείψεις τις οποίες έχουμε εντοπίσει και επεξεργαστεί», σημείωσε.

Ο κ. Λεκάκης αναφέρθηκε στην παρουσίαση των αξόνων του προγράμματος του συνδυασμού την περασμένη Τετάρτη και είπε πως η «Θεσσαλονίκη Πρώτη» θέλει να δημιουργήσει μια πόλη που νοιάζεται, που λειτουργεί και προσελκύει.

Σε ερώτηση για τις μετεκλογικές συνεργασίες, ο κ. Λεκάκης απέκλεισε τα άκρα και τόνισε πως οι άνθρωποι που δημιούργησαν τη «Θεσσαλονίκη Πρώτη» έχουν μάθει στην πράξη να συνεργάζονται, πέρα από ιδεολογικές αφετηρίες, για το καλό της Θεσσαλονίκης.

Σχολιάστε

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ