Π. Λεκάκης: Με άλλη κάλπη στέλνουμε πολιτικά μηνύματα, σε άλλη αποφασίζουμε για την πόλη - Karfitsa.gr
Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2019 Θεσσαλονίκη

Π. Λεκάκης: Με άλλη κάλπη στέλνουμε πολιτικά μηνύματα, σε άλλη αποφασίζουμε για την πόλη

Συνέντευξη στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Θεσσαλονίκης FM100 παραχώρησε σήμερα το πρωί ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Πέτρος Λεκάκης.

«Ο πολίτης θα πρέπει να ψηφίσει σωστά σε κάθε κάλπη. Τα πολιτικά μηνύματα τα στέλνει σε άλλη κάλπη και στις αυτοδιοικητικές εκλογές ψηφίζει για το καλό της πόλης», σημείωσε. Ο κ. Λεκάκης τόνισε για άλλη μια φορά πως τα κόμματα δεν πρέπει να εμπλέκονται στην τοπική αυτοδιοίκηση σημειώνοντας πως η «Θεσσαλονίκη Πρώτη» αποτελείται από ανθρώπους με διαφορετικές ιδεολογικές αφετηρίες που συναντήθηκαν και συνεργάστηκαν για το καλό της πόλης.

«Υπάρχει μια κόντρα Ταχιάου-Νοτοπούλου που είναι κόντρα ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ. Και μια κόντρα Ταχιάου-Ορφανού για το ποιος είναι περισσότερο νεοδημοκράτης», επισήμανε.

Σε ερώτηση γιατί δεν υπήρξε προεκλογική συνεργασία με τον κ. Βούγια, ο κ. Λεκάκης απάντησε πως η «Θεσσαλονίκη Πρώτη» δεν έχει σχέση με κομματικά χρίσματα. «Ο κ. Βούγιας θα μπορούσε να πάρει μια γενναία απόφαση, να είναι μαζί μας και να αφήσει τους όποιους εγωισμούς ώστε να πορευθούμε όλοι μαζί για τη Θεσσαλονίκη. Δεν ξέρω όμως αν τέτοιες αποφάσεις μπορούν να πάρουν άνθρωποι που έχουν από πίσω κόμματα», απάντησε.

Σε ερώτηση για τις μετεκλογικές συνεργασίες ο κ. Λεκάκης δήλωσε πως «εμείς πονάμε την τοπική αυτοδιοίκηση, το δήμο Θεσσαλονίκης δεν θα τον αφήσουμε ακυβέρνητο ούτε μια ημέρα. Θα συνεργαστούμε με όλους εκτός από τα άκρα».

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

 

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ