Π. Λεκάκης: Συνάντηση με τον ερασιτέχνη ΠΑΟΚ για τη Νέα Τούμπα - Karfitsa.gr
Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2019 Θεσσαλονίκη

Π. Λεκάκης: Συνάντηση με τον ερασιτέχνη ΠΑΟΚ για τη Νέα Τούμπα

Συνάντηση με εκπροσώπους του ερασιτέχνη ΠΑΟΚ για την κατασκευή του νέου γηπέδου της Τούμπας, είχε σήμερα ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Πέτρος Λεκάκης.

Το σχέδιο της ανάπλασης του γηπέδου αναμένεται πριν το Πάσχα στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του κεντρικού δήμου.

Στη συνάντηση που έγινε στο γήπεδο της Τούμπας, έδωσαν το παρόν στελέχη της παράταξης του κ. Λεκακη, ενώ από την πλευρά του ΠΑΟΚ βρέθηκαν ο αντιπρόεδρος του ΑΣ, Δημοκράτης Παπαδόπουλος, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Μάκης Γκαγκατσης, ο Κυριάκος Κυριακος, διευθυντής επικοινωνίας ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ο επιβλέπων μηχανικός, Γιάννης Δημογιάννης.

«Η καλύτερη αυτοδιοικητική ομάδα διευρύνεται. Θα πάμε μέχρι τέλους όσο κι αν θέλουν ξεπεσμένοι βασιλιάδες οι οποίοι παραμένουν σε περασμένες δεκαετίες και λένε διάφορα. Στο τέλος του μήνα θα είμαστε στο Πρωτοδικείο με το καλύτερο ψηφοδέλτιο».

Επίσης ο επικεφαλής της παράταξης «Θεσσαλονίκη Πρώτη» ερωτηθείς εάν είναι ικανοποιημένος έως τώρα από τον προεκλογικό αγώνα υποστήριξε πως μέχρι στιγμής δεν έχουν ειπωθεί τα προβλήματα της πόλης.

Τα παραπάνω ανακοίνωσε ο κ. Λεκακης στη διάρκεια συνάντησης με δημοσιογράφους, όπου παρουσίασε οκτώ νέους δημοτικούς συμβούλους. Μεταξύ των νέων υποψηφίων ήταν ο Κοσμας Φουντουκιδης, συνεργάτης του νυν δημάρχου, Γιάννη Μπουτάρη.

Αναλυτικά οι νέοι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης:

-Καραφουλίδου Παρασκευή, νοσηλεύτρια

-Μουμτζίδου Ρέα, παιδαγωγός

-Συκάς Μανόλης, πωλητής

-Φεγγαρίδης Νικόλαος, ιδιωτικός υπάλληλος

-Φλώρος Γιώργος, αστυνομικός

-Φουντουκίδης Κοσμάς, ιδιωτικός υπάλληλος

-Χατζηγεωργίου Μανόλης, αστυνομικός

-Χατζησταύρου Χρυσόστομος, τραπεζικός

Σχολιάστε

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.


 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ