Π. Πολάκης: Σημίτη, κρύψου σε καμία τρύπα που έχεις και άποψη για τα εθνικά - Karfitsa.gr
Επικαιρότητα Πολιτική

Π. Πολάκης: Σημίτη, κρύψου σε καμία τρύπα που έχεις και άποψη για τα εθνικά

Eπίθεση εξαπέλυσε ο Παύλος Πολάκης στον πρώην πρωθυπουργό, Κώστα Σημίτη, με αφορμή το άρθρο του τελευταίου στην  εφημερίδα «Τα Νέα».

«Σημίτη, άει κρύψου σε καμία τρύπα που έχεις και άποψη για τα εθνικά» έγραψε μεταξύ άλλων, ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας, σε ανάρτησή του στο Facebook.

Και πρόσθεσε: «Με τη στάση σου “γκριζαρίστηκαν” τα Ίμία. Εσύ έδωσε τον Οτσαλάν στους Τούρκους. Εσύ έκανες “νόμο κίνησης” της ελληνικής κοινωνίας τη μίζα και το μαύρο χρήμα. Εσύ έφαγες τα λεφτά του κοσμάκη στο Χρηματιστήριο. Εσύ έστησες το πάρτι των Ολυμπιακών του 2004 με την Αγγελοπούλου. Από σένα και τον Κοσμιδη ξεκίνησε το 1997 το μεγάλο πάρτι με τη φαρμακευτική δαπάνη».

Στο ίδιο πλαίσιο, αναρωτήθηκε «αν ο κ. Σημίτης έχει το θράσος και μιλάει ακόμη».

«Ο “εκσυγχρονισμός” σου ήταν σάπιος και οδήγησε, μαζί με αυτά που έκανε ο Καραμανλής μετά, στη χρεωκοπία της χώρας» συνέχισε.

Και κατέληξε: «Τι θέλεις να θυμίσεις στο Κυριάκο Μητσοτάκη πως επί των ημερών σου διορίστηκε μέσω Καρατζα στην εθνική τράπεζα ,για να βάλεις υποψηφιότητα για πρόεδρος; Άει πιες το τσάι σου, αρκετά πρόσφερες σ’ αυτόν τον τόπο, δεν χρειάζονται άλλα…».

 

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ