Π. Σγουρίδης: Η πρόταση μομφής για τον Κοτζιά συζητήθηκε σε ένα πηγαδάκι πριν την Κ.Ο. - Karfitsa.gr
Karfitsomata Πολιτική Ροή

Π. Σγουρίδης: Η πρόταση μομφής για τον Κοτζιά συζητήθηκε σε ένα πηγαδάκι πριν την Κ.Ο.

«Δεν χάσαμε κανένα από τα στελέχη μας, μπορεί να έχουν ακουστεί παραιτήσεις. Όπως ξέρετε η λέξη Μακεδονία είναι βαθιά φορτισμένη συναισθηματικά σε όλους τους Έλληνες. Παντού υπάρχουν αναταραχές, πιστεύω ότι όταν τα στελέχη καταλάβουν ότι πράγματι η στάση που κρατήσαμε ήταν στάση ευθύνης και η καταψήφιση της πρότασης μομφής δεν σημαίνει επικύρωση της συμφωνίας» δήλωσε ο αντιπρόεδρος των ΑΝΕΛ Παναγιώτης Σγουρίδης στον realfm 97,8 και στην εκπομπή των Βασίλη Λυριτζή και Δημήτρη Καμπουράκη.

«Η ΝΔ ήθελε με κάθε τρόπο να διεμβολίσει το κυβερνητικό στρατόπεδο. Και εμείς αποσταθεροποίηση της χώρας δεν θα την κάναμε. Αποδείξαμε με τη στάση ευθύνης που κρατήσαμε ότι βγάζουμε τη χώρα από τα αδιέξοδα. Όταν θα έρθει η συμφωνία στη Βουλή θα συνεδριάσουν τα όργανά μας» ανέφερε.
«Θα την καταψηφίσουμε τη συμφωνία όταν έρθει στη Βουλή» συμπλήρωσε.

Ερωτηθείς για την σκέψη πρότασης μομφής για τον κ. Κοτζιά από τους ΑΝΕΛ, όπως αποκάλυψε ο Δημήτρης Καμμένος, απάντησε «δεν συζητήθηκε στην Κ.Ο. των ΑΝΕΛ, απλώς σε ένα πηγαδάκι πριν ξεκινήσει η κοινοβουλευτική ομάδα έπεσε αυτό, αλλά όμως δεν επικροτήθηκε και δεν έγινε κυρίαρχη αυτή η άποψη και δεν συζητήθηκε παρουσία του Πάνου Καμμένου».

Σχολιάστε

Polls

Ποιόν θα ψηφίζατε για δήμαρχο στον δήμο Κορδελιού – Ευόσμου;

Loading ... Loading ...


 


 

 

 

 

 

 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ