Π. Χρηστίδης: «Όχι» στο άσυλο της ανομίας, «ναι» στην ελεύθερη διακίνηση ιδεών στα Πανεπιστήμια - Karfitsa.gr
Επικαιρότητα Πολιτική

Π. Χρηστίδης: «Όχι» στο άσυλο της ανομίας, «ναι» στην ελεύθερη διακίνηση ιδεών στα Πανεπιστήμια

Με τη φράση «όχι στο άσυλο της ανομίας, ναι στην ελεύθερη διακίνηση των ιδεών στα Πανεπιστήμια», ο εκπροσώπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Χρηστίδης, αναφέρθηκε στη θέση του ΚΙΝΑΛ στο θέμα του πανεπιστημιακού ασύλου, σχολιάζοντας τις επικρίσεις προς τη Φώφη Γεννηματά για όσα φέρεται να έχει πει για το ζήτημα.

«Ο κ. Μητσοτάκης έχει κακούς υποβολείς που του μεταφέρουν fake news γιατί απλούστατα η Φώφη Γεννηματά δεν έχει τοποθετηθεί εδώ και καιρό για το θέμα ούτε έχει εκδοθεί κάποια σχετική ανακοίνωση από το ΚΙΝΑΛ», ήταν το σχόλιο του κ. Χρηστίδη απαντώντας στα όσα είπε ο αρχηγός της Ν.Δ. στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΪ.

Στη Χαριλάου Τρικούπη θεωρούν προβοκάτσια εναντίον του ΚΙΝΑΛ την «ανευ αφορμής ανάδειξη του θέματος με στόχο να υποχρεωθεί να απαντά σε θέματα που στρεβλώνουν τη θέση του». Ο κ. Χρηστίδης τόνισε ότι «ο νόμος Διαμαντοπούλου, που ήταν νόμος της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ δεν πέτυχε στο θέμα του ασύλου γιατί η ακαδημαϊκή κοινότητα δεν συνεργάστηκε καθόλου».

Πρόσθεσε πως η Αστυνομία όταν υπάρχουν κακουργήματα και έκνομες ενέργειες μπορεί χωρίς καμία άδεια να επιτελέσει το έργο της. «Είναι προσβλητικά όσα λέγονται για ανθρώπους που πέρασαν από το υπουργείο Παιδείας και συνέβαλαν στις αλλαγές στη Παιδεία», συμπλήρωσε.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ