Π. Ψωμιάδης: Δηλώνουμε παρόντες για το καλό της Θεσσαλονίκης - Karfitsa.gr
Θεσσαλονίκη

Π. Ψωμιάδης: Δηλώνουμε παρόντες για το καλό της Θεσσαλονίκης

Με τους εκλεγμένους κοινοτικούς (διαμερισματικούς) συμβούλους του συνδυασμού του, «Δύναμη Πολιτών», ενόψει της ορκωμοσίας της νέας δημοτικής αρχής τη Δευτέρα 26/8 είχε σήμερα ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης, Παναγιώτης Ψωμιάδης.

Ο κ. Ψωμιάδης συνεχάρη για μια ακόμη φορά τους νεοεκλεγέντες συμβούλους και επισήμανε τη σημασία της παρουσίας τους στα δρώμενα των Κοινοτήτων, με δεδομένη την αναβάθμιση τους από τον Κλεισθένη. «Χρωστάμε στους πολίτες που μας εμπιστεύτηκαν τη ψήφο τους να είμαστε παρόντες» σημείωσε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής της Παράταξης. «Εάν πιστεύουν πως η παρουσία μας στο δημοτικό συμβούλιο θα είναι διακοσμητική, πλανώνται. Κοινός μας στόχος, το συμφέρον της πόλης. Η στείρα αντιπολίτευση δεν είναι προτεραιότητα μας. Σε αυτήν την επανεκκίνηση της πρωτεύουσας της Μακεδονίας δεν χωρούν εγωισμοί, γκρίνιες και μιζέριες. Ό, τι θεωρούμε σωστό, θα το στηρίξουμε», τόνισε.

Υπενθυμίζεται από την «Δύναμη Πολιτών» έχουν εκλεγεί τρεις δημοτικοί σύμβουλοι (Παναγιώτης Ψωμιάδης, Διονύσης Ψωμιάδης, Ίνγκα Αβραμίδου) και έξι κοινοτικών συμβούλων, του κυρίου Στέφανου Κουτσιμάνη στην Α’ Κοινότητα, του κυρίου Δημήτριου Βαρυτιμιάδη και του κυρίου Χαράλαμπου Γερολάκου στη Β’ Κοινότητα, της κυρίας Σοφίας Ορφανίδου στη Γ’ Κοινότητα, της κυρίας Δέσποινας Αγοραστού στη Δ’ Κοινότητα και της κυρίας Ελένης Χατζοπούλου στην Ε’ Κοινότητα.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ