Π. Ψωμιάδης: Θα είμαι ο επόμενος δήμαρχος Θεσσαλονίκης! - Karfitsa.gr
Slider Θεσσαλονίκη

Π. Ψωμιάδης: Θα είμαι ο επόμενος δήμαρχος Θεσσαλονίκης!

Με τη φράση «θα είμαι ο επόμενος δήμαρχος» έκλεισε σήμερα ο πρώην περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης την συνέντευξη Τύπου στην οποία ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του για τον δήμο Θεσσαλονίκης στις αυτοδιοικητικες εκλογές του 2019.

«Δεν έχω πρόβλημα να κατέβω υποψήφιος. Εάν ξεκαθαριστούν κάποιες προϋποθέσεις τις επόμενες ημέρες -που δεν έχουν σχέση με θέματα δικαιοσύνης- από σήμερα θα είμαι υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, με σεβασμό σε όλες τις υποψηφιότητες», είπε χαρακτηριστικά.

Τόνισε πως είναι ανοιχτός σε συνεργασίες και προτάσεις και πως η Θεσσαλονίκη θέλει έναν δήμαρχο να ενώνει και να μη διχάζει. Πρόσθεσε πως θέλει αντίπαλο τον Γιάννη Μπουτάρη και πως οι όποιες προστριβές ήταν μέχρι χθες.

«Είμαι έτοιμος να δώσω τη μάχη για τη Θεσσαλονίκη, αν και θα προσπαθήσουν να με τσαλακώσουν και να με πολτοποιησουν», είπε ο κ. Ψωμιαδης, συμπληρώνοντας πως θα έχει στον πλευρό του και τον αδελφό του, Διονύση Ψωμιαδη.

Όπως τόνισε κατεβαίνει στις εκλογές ανεξάρτητος. Για τη ΝΔ ανέφερε πως δεν έχει διαγραφεί από το κόμμα και πως έχει ζητήσει συνάντηση με τον πρόεδρο, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Σχολιάστε

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ