ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Με τη φράση «θα είμαι ο επόμενος δήμαρχος» έκλεισε σήμερα ο πρώην περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης την συνέντευξη Τύπου στην οποία ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του για τον δήμο Θεσσαλονίκης στις αυτοδιοικητικες εκλογές του 2019.

«Δεν έχω πρόβλημα να κατέβω υποψήφιος. Εάν ξεκαθαριστούν κάποιες προϋποθέσεις τις επόμενες ημέρες -που δεν έχουν σχέση με θέματα δικαιοσύνης- από σήμερα θα είμαι υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, με σεβασμό σε όλες τις υποψηφιότητες», είπε χαρακτηριστικά.

Τόνισε πως είναι ανοιχτός σε συνεργασίες και προτάσεις και πως η Θεσσαλονίκη θέλει έναν δήμαρχο να ενώνει και να μη διχάζει. Πρόσθεσε πως θέλει αντίπαλο τον Γιάννη Μπουτάρη και πως οι όποιες προστριβές ήταν μέχρι χθες.

«Είμαι έτοιμος να δώσω τη μάχη για τη Θεσσαλονίκη, αν και θα προσπαθήσουν να με τσαλακώσουν και να με πολτοποιησουν», είπε ο κ. Ψωμιαδης, συμπληρώνοντας πως θα έχει στον πλευρό του και τον αδελφό του, Διονύση Ψωμιαδη.

Όπως τόνισε κατεβαίνει στις εκλογές ανεξάρτητος. Για τη ΝΔ ανέφερε πως δεν έχει διαγραφεί από το κόμμα και πως έχει ζητήσει συνάντηση με τον πρόεδρο, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Σχολιάστε