Ρεκόρ διείσδυσης του Φυσικού Αερίου στον Δήμο Καρδίτσας - Karfitsa.gr
Business

Ρεκόρ διείσδυσης του Φυσικού Αερίου στον Δήμο Καρδίτσας

Συνάντηση πραγματοποίησε ο Γενικός Διευθυντής, κ. Λεωνίδας Μπακούρας, η Διευθύντρια Ανάπτυξης Δικτύου & Νέων Συνδέσεων, κα Ευθυμία Καλογήρουκαι στελέχη της ΕΔΑ ΘΕΣΣ με τονΔημάρχοΚαρδίτσας, κ. Βασίλειο Τσιάκοκαι μέλη της δημοτικής αρχής.

Στο πλαίσιο αυτής, οΓενικός Διευθυντής ενημέρωσε για το εξαιρετικά υψηλό ποσοστό διείσδυσης του φυσικού αερίου στο Δήμο, καθώςυπερβαίνει το 70% τουπληθυσμού, μολονότι η τροφοδοσία σε σχέση με τις υπόλοιπες Θεσσαλικές πόλεις, ξεκίνησε μόλις το 2009.Σύμφωνα με το επενδυτικό πλάνο της Εταιρείας, για την επόμενη 5ετία προβλέπεται να επενδυθούν κεφάλαια που ξεπερνούν τα ~ 4 εκ. € για επέκταση του δικτύου και για νέες συνδέσεις στο Δήμο Καρδίτσας ικανοποιώντας τα αιτήματα των δημοτών.
Ο Δήμαρχος Καρδίτσας, εξέφρασε την ικανοποίησή του για τα υψηλά επίπεδα εξυπηρέτησης που παρέχει η ΕΔΑ ΘΕΣΣ στους πολίτες, για τη σωστή κατασκευή και αποκατάσταση των έργωνκαι τόνισε το ιδιαίτερα έντονο ενδιαφέρον για τη χρήση του φυσικού αερίου. Παράλληλα, ενημέρωσε ότι θα δρομολογηθούν οι ενέργειες για την ενεργοποίηση των 13 δημοτικών κτιρίων,στα οποία η Εταιρεία έχει ήδη τοποθετήσειτους μετρητές, έτσι ώστε να ωφεληθούν τόσο σε οικονομικό όσο και περιβαλλοντικό επίπεδο.

Ειδική αναφορά έγινε επίσηςαπό τον Γενικό Διευθυντή, στην ενεργοποίηση της τροφοδοσίας των «Κήπων Καρδίτσας», το υπερσύγχρονο θερμοκήπιο υδροπονικής καλλιέργειας στην Καρδιτσομαγούλα, αλλά και τηνεπικείμενη ενεργοποίηση της βιομηχανίας «Πρωτεΐνες», με ετήσιες απαιτήσεις που ξεπερνούν τα 5.000.000Nm3 και 1.000.000Νm3 αντίστοιχα.
Η συνάντηση ολοκληρώθηκε σε άριστο κλίμα επιβεβαιώνοντας την εποικοδομητική συνεργασία που διατηρεί η ΕΔΑ ΘΕΣΣ με την δημοτική αρχή.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

 

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ