Σάββας Αναστασιάδης: Ο Τσίπρας είναι θρασύτατος στο ψέμα, έχει αλλεργία με την αλήθεια - Karfitsa.gr
Πολιτική

Σάββας Αναστασιάδης: Ο Τσίπρας είναι θρασύτατος στο ψέμα, έχει αλλεργία με την αλήθεια

«Ο κ. Τσίπρας είναι  θρασύτατος  στο ψέμα και στην παραπληροφόρηση, έχει αλλεργία με την αλήθεια » δήλωσε χθες στο ATLAS TV, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Σάββας Αναστασιάδης.

«…..ένιωθε  άνετα ο Πρωθυπουργός όταν θριαμβολογούσε μέσα στο Βελλίδειο και έξω από αυτό η πόλη πνιγότανε από τα δακρυγόνα, τις μολότοφ και τις συγκρούσεις με τους ανθρώπους που ήθελαν να διαδηλώσουν την αντίρρησή τους στη συμφωνία των Πρεσπών;» είπε ο Αν. Τομεάρχης ΝΔ, Απόδημου Ελληνισμού σχετικά με τα επεισόδια που σημειώθηκαν στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία , την ημέρα των εγκαινίων της ΔΕΘ.

Αναφερόμενος σε όσα είπε ο κ. Τσίπρας στη συνέντευξη τύπου για το συλλαλητήριο για την ονομασία της πΓΔΜ , τον Ιανουάριο στη Θεσσαλονίκη,  ότι τότε οι πολίτες διαδήλωσαν ειρηνικά , υπογράμμισε:

« θα ήθελα αν ήμουν μέσα στην αίθουσα να τον παραπέμψω στις δηλώσεις τους, τι έλεγαν για τους συμμετέχοντες στο συλλαλητήριο τότε όλοι οι κυβερνώντες, « …  είναι ακροδεξιοί, ναζιστές , αναρχικά  στοιχεία ..)

Σύμφωνα με τον κ.  Αναστασιάδη ο κ. Τσίπρας δεν είχε το θάρρος να βγει και να αντιμετωπίσει την κοινωνία. Ήταν με τα ΜΑΤ , με τις κλούβες και τους φρουρούς γύρω του και εγκαινίασε τη ΔΕΘ με την παρέα του.

« Πού ήτανε η κοινωνία. Λέμε ότι η ΔΕΘ είναι ένα πανηγύρι για τη Θεσσαλονίκη,  τα πανηγύρια όμως γίνονται με τον λαό» σημείωσε ο Βουλευτής ΝΔ

Για την ομιλία του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ.  Μητσοτάκη στις 15 Σεπτεμβρίου από το βήμα της ΔΕΘ, τόνισε: « Ο κ. Μητσοτάκης θα είναι συγκεκριμένος  και εύστοχος , δεν θα πει υπερβολές.  Θα πούμε ότι μπορούμε να κάνουμε , δεν θα κοροϊδέψουμε τον κόσμο . Για ότι δεσμευτούμε θα το κάνουμε………. πολύ πιο εύκολα και πολύ πιο γρήγορα θα κινήσουμε την οικονομία  από όσο πιστεύει η κοινωνία».

Σχολιάστε

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment. 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ