Σέρρες: Ημερίδα ενημέρωσης και κινητοποίησης στις Σέρρες - Karfitsa.gr
Επικαιρότητα Κοινωνία

Σέρρες: Ημερίδα ενημέρωσης και κινητοποίησης στις Σέρρες

Ημερίδα ενημέρωσης και κινητοποίησης, στο πλαίσιο του υποέργου «Δράσεις για την καταπολέμηση των διακρίσεων και την υποστήριξη της κοινωνικής ένταξης των αστέγων – απόλυτα φτωχών στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Κεντρική Μακεδονία 2014-2020», διοργανώνει το ΚΜΟΠ σε συνεργασία με το ΚΔΒΜ2 Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, την Τετάρτη 24 Ιουλίου 2019, στις 10:00 π.μ στο Διοικητήριο Σερρών, Αίθουσα Περιφερειακού Συμβουλίου «Κων.Καραμανλής», Κωνσταντίνου Καραμανλή [πρώην Μεραρχίας] 36, ΤΚ 62100 στις Σέρρες, στην προσπάθειά τους να εξαλείψουν τις διακρίσεις και να προωθήσουν ίσες ευκαιρίες κοινωνικής ένταξης.

Στην ημερίδα θα γίνουν οι παρακάτω παρουσιάσεις:

  • Παρουσίαση του αντικειμένου και των στόχων της Δράσης , από την εκπρόσωπο του ΚΜΟΠ κυρία Σούρδα Κατερίνα
  • Παρουσίαση των Δράσεων Ψυχοκοινωνικής Υποστήριξης, από την κύρια Ζωή Τάνγκα, Κοινωνιολόγο, Στέλεχος Συμβουλευτικών Υπηρεσιών
  • Παρουσίαση των Δράσεων Επιμόρφωσης από την υπεύθυνη επιμόρφωσης, κυρία Λαμπρινούδη Νατάσα

Η Πράξη «Δράσεις για την καταπολέμηση των διακρίσεων και την υποστήριξη της κοινωνικής ένταξης των αστέγων –απόλυτα φτωχών στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας» στον Άξονα Προτεραιότητας «Προώθηση της κοινωνικής ένταξης και καταπολέμηση της φτώχειας – ΕΚΤ» του Ε.Π. «Κεντρική Μακεδονία», συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ).

Η υλοποίηση της πράξης «Δράσεις για την καταπολέμηση των διακρίσεων και την υποστήριξη της κοινωνικής ένταξης των αστέγων – απόλυτα φτωχών στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας» περιλαμβάνει σειρά ενεργειών διαφορετικού χαρακτήρα, με στόχο την άρση των διακρίσεων και την προώθηση των ίσων ευκαιριών κοινωνικής και εργασιακής ένταξης για τους άστεγους και όσους διαβιούν στο επίπεδο της απόλυτης φτώχειας.

Οι ενέργειες που περιλαμβάνονται στο Υποέργο εντάσσονται σε τρεις δράσεις και περιλαμβάνουν: (α) Συμβουλευτική Υποστήριξη και δια βίου μάθηση, (β) Ενημέρωση και ευαισθητοποίηση της ομάδας στόχου αλλά και της κοινής γνώμης, εργοδοτικών φορέων και δημόσιων υπηρεσιών, καθώς και (γ) Ανάπτυξη υποστηρικτικών δικτύων και υπηρεσιών.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Πληροφορίες για την ημερίδα και το έργο στο τηλέφωνο 2321045405,  κα Ζωή Τάνγκα ΚΔΒΜ 2 ΠΚΜ- Δομή Παροχής Εξειδικευμένων Υπηρεσιών Σερρών, Τέρμα Ομόνοιας Σέρρες, ΤΚ 62125 ημέρες ΔΕΥΤΕΡΑ-ΤΕΤΑΡΤΗ-ΠΕΜΠΤΗ και ώρες 09:00 π.μ. – 15:00 μ.μ.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ