Σέρρες: Μια ανάσα από το «κόκκινο»- Έκκληση δημάρχου - Karfitsa.gr
Επικαιρότητα Κοινωνία

Σέρρες: Μια ανάσα από το «κόκκινο»- Έκκληση δημάρχου

Στην αλματώδη αύξηση των κρουσμάτων την τελευταία εβδομάδα στην περιοχή των Σερρών στάθηκε ιδιαίτερα ο δήμαρχος της πόλης, Αλέξανδρος Χρυσάφης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του ΣΚΑΪ 100.3.

Όπως υπογράμμισε τις τελευταίες επτά ημέρες υπάρχει έξαρση κρουσμάτων κορωνοϊού με τα ενεργά κρούσματα να φτάνουν ακόμη και τα 200, τη στιγμή που την περασμένη εβδομάδα δεν υπήρχε σχεδόν κανένα κρούσμα.

Επίσης έκανε έκκληση προς τους κατοίκους της πόλης ώστε να τηρούν τα μέτρα, έτσι ώστε να μη φτάσουν οι Σέρρες το επίπεδο 4 που σημαίνει επιπρόσθετα μέτρα όπως συμβαίνει με Καστοριά και Κοζάνη.

Σ’ ότι αφορά τα αίτια της αύξησης των κρουσμάτων, ο Αλ. Χρυσάφης, σημείωσε πως ένας από τους βασικούς λόγους είναι η χαλάρωση που επέδειξαν οι πολίτες -στο διάστημα που δεν υπήρχαν περιοριστικά μέτρα- με αποτέλεσμα αρκετοί ακόμη και εκτός πόλης να σπεύδουν στις Σέρρες για να διασκεδάσουν, γεγονός που δημιουργούσε συνωστισμό.

Εν κατακλείδι, έκανε αναφορά και στις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας που πραγματοποιήθηκαν ενάντια στα μέτρα για τον κορωνοϊό, υπογραμμίζοντας με νόημα ότι μέρος σε αυτές έπαιρναν όσοι στη συνέχεια έσπευδαν στα κλιμάκια του ΕΟΔΥ για να κάνουν Rapid Test.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

 

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ