, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Σίσσυ Χρηστίδου για Φαίη Σκορδά – “Για να το δημοσιοποιεί θα γίνει κάτι πιο μεγάλο…”

Την πιο συζητημένη είδηση της εβδομάδας, το νέο κεφάλαιο στην προσωπική ζωή της Φαίης Σκορδά, σχολίασε η Σίσσυ Χρηστίδου με την παρέα του “Έλα Χαμογέλα”. Η παρουσιάστρια θέλησε μάλιστα να προδώσει μια ιδιαίτερα σκεπτόμενη και μελετημένη κίνηση από την πλευρά της παρουσιάστριας της πρωινής ζώνης του ΑΝΤ1.
“Το ρεπορτάζ λέει πως είναι ένας χρόνος, αλλά εγώ δεν νομίζω πως είναι ένας χρόνος παιδιά” σημείωσε χαρακτηριστικά η Σίσσυ Χρηστίδου, αμέσως μετά την προβολή του σχετικού βίντεο, προσθέτοντας πως “πέρσι θυμάμαι την άνοιξη που είχε πάει στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντα δεν έλεγε πολλά σε σχέση με τις σχέσεις. Μπορεί να ήταν πάνω στο ξεκίνημα”.
Όταν ο Παύλος Σταματόπουλος πρόδωσε την επαγγελματική σχέση που είχε στην αρχή η παρουσιάστρια με τον Νίκο Ηλιόπουλο, η Σίσσυ Χρηστίδου επανήλθε και ανέφερε πως “δεν θεωρώ ότι βγήκε τυχαία όλο αυτό το τώρα προς τα έξω. Δηλαδή βγήκε μέσα από το Hello, όπου βρίσκεται ο Άρης Καβατζίκης και νομίζω ότι η Φαίη κάνει γενικά πολύ προσεκτικές επιλογές και πολύ προσεκτικά βήματα. Αυτό δείχνει και το ότι έκρυψε τόσο καιρό αυτή τη σχέση και δεν πήρε κανένας χαμπάρι. Πόσο προσεκτική ήταν απέναντι σε αυτό. Δεν θεωρώ ότι βγαίνει τυχαία προς τα έξω, θα γίνει κάτι πιο μεγάλο πιστεύω… Δεν ξέρω, γάμος; Κάτι… Για να το δημοσιοποιεί δεν το κάνει τυχαία η Φαίη Σκορδά”!
Επίσης, η παρουσιάστρια του OPEN δεν έκρυψε την έκπληξη της σε σχόλια πως η Φαίη Σκορδά δεν γνώριζε την δημοσιοποίηση του συγκεκριμένου ρεπορτάζ πριν ακόμα αυτή έρθει. “Δηλαδή πιστεύεις ότι εκείνη την ώρα η Φαίη δεν ξέρει ότι τραβούν φωτογραφίες; Την ώρα εκείνη, στο στιγμιότυπο αυτό” τόνισε προς την συνεργάτιδα της, Ελένη Βουλγαρίδου. “Εγώ πάντως δεν πιστεύω ότι δεν ξέρει ότι την τραβούν φωτογραφίες δεν το πιστεύω αυτό. Δεν σημαίνει ότι είναι κανονισμένο αλλά… τον βλέπεις τον φωτογράφο” πρόσθεσε με νόημα.
 
πηγή zappit.gr

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.