Σίσσυ Χρηστίδου: Η πρώτη δήλωση για τον Θοδωρή Μαραντίνη μετά τον χωρισμό - Karfitsa.gr
Life Style

Σίσσυ Χρηστίδου: Η πρώτη δήλωση για τον Θοδωρή Μαραντίνη μετά τον χωρισμό

H Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης δεν είναι πλέον ζευγάρι και αυτή είναι η πρώτη συνέντευξη μετά την ανακοίνωση του χωρισμού τους.

Η Σίσσυ Χρηστίδου μίλησε στο περιοδικό «ΤΗΛΕΡΑΜΑ» και την Αθηνά Ζαχαράκη, λίγες μέρες πριν ανακοινωθεί ο χωρισμός, και φυσικά ένα από τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν και η σχέση της με τον σύζυγό της.

«Σε όλες τις σχέσεις, είτε αυτές είναι φιλικές είτε επαγγελματικές είτε συζυγικές, το νούμερο ένα συστατικό είναι ο σεβασμός» είχε δηλώσει στην ερώτηση για το πώς κρατιέται ενωμένος ένας επιτυχημένος γάμος.

Όσο για την επιλογή της να μιλήσει ανοιχτά για την απώλεια του τρίτου της μωρού, η Σίσσυ Χρηστίδου δήλωσε: «Θα ήταν αστείο να κρύβω πράγματα όταν επιδιώκω την αληθινή και άμεση σχέση με το κοινό τόσο στην τηλεόραση όσο και στα social media. Είναι κάτι που συνεπάγεται η δουλειά μας. Ο κόσμος ενδιαφέρεται πραγματικά να μάθει για μας και αυτή τη σχέση τη χτίζεις με τα χρόνια. Μοιράζομαι αρκετά, στο πλαίσιο όμως που αυτό προστατεύει την οικογένεια και δεν εκθέτει τα παιδιά μας».

Όσο για τις πολυσυζητημένες δηλώσεις υπέρ της που έκανε ο Θοδωρής Μαραντίνης στην αρχή της σεζόν, όταν εκείνη δέχθηκε επίθεση για την εξωτερική της εμφάνιση, είπε: «Ο Θοδωρής έχει την ίδια νοοτροπία με μένα. Θέλει να δείξει την εναντίωσή του γενικά σε αυτά τα σχόλια. Έτσι είναι και στην καθημερινότητά του. Άλλωστε η εκτίμηση που έχω σε εκείνον πηγάζει σε μεγάλο βαθμό από ανάλογες ενέργειες και συμπεριφορές».

Σχολιάστε

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.
 

 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ