, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Σαμαράς στα εγκαίνια του εκλογικού γραφείου του Σταμάτη: "Τον αγώνα για τη Μακεδονία δεν τον εγκαταλείπουμε ποτέ"

Τα εγκαίνια του εκλογικού του γραφείου στον πεζόδρομο της Αγίας Σοφίας, παρουσία του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, πραγματοποίησε ο υποψήφιος βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης της ΝΔ Δημήτρης Σταμάτης.
Τους δύο άνδρες συνδέει πολυετή φιλία καθώς υπήρξαν επί σειρά ετών στενοί συνεργάτες κάτι που φρόντισε να τονίσει και ο κ. Σταμάτης παρουσιάζοντας τον Αντώνη Σαμαρά, ως φίλο, αδελφό και πρωθυπουργό της καρδιάς του, με 30 χρόνια συμπόρευσης,
Παρουσία πλήθους κόσμου και με πολλά «γαλάζια» κομματικά στελέχη και νεολαίους, όπως και σύσσωμους τους «σαμαρικούς», ο κ. Σαμαράς έπλεξε το εγκώμιο του κ. Σταμάτη και επισήμανε ότι αξίζει να εκπροσωπήσει τη Θεσσαλονίκη στη Βουλή που θα προκύψει στις 7 Ιουλίου.
«Τον αγώνα για τη Μακεδονία δεν τον εγκαταλείπουμε ποτέ», είπε ο κ. Σαμαράς στο χαιρετισμό του, που είχε πολλές αναφορές στα εθνικά θέματα.
Ανοίγουμε την πόρτα στους Έλληνες, είπε ο πρώην πρωθυπουργός και απέδωσε στον συνεργάτη του, τους χαρακτηρισμούς «πατριώτης και υπεύθυνος», πολιτικός που «πηγαίνει στην ευθεία», «αυτό που χρειάζεται ο ελληνικός λαός, την αλήθεια κι όχι το εύκολο ψέμα».
«Ο Δημήτρης Σταμάτης πρέπει να είναι στη Βουλή για το καλό της πατρίδας και της Βόρειας Ελλάδας. Η μάχη δίνεται για την παράταξη. Δεν υπάρχει πιο ιερό από την ανάγκη να σκεφτεί ο Έλληνας λογικά. Κριτήριο υπάρχει μόνο ένα η πατρίδα», τόνισε ο κ. Σαμαράς.
Ο κ. Σταμάτης υπερασπίστηκε τα πεπραγμένα της κυβέρνησης Σαμαρά, τόνισε ότι υπερασπίστηκε τα εθνικά θέματα, εφάρμοσε σοβαρή πολιτική για την ασφάλεια και το προσφυγικό σε αντίθεση με τον ΣΥΡΙΖΑ. Η χώρα σημείωσε θα είχε βγει το 2014 από την κρίση αλλά δεν το επέτρεψε ο λαϊκισμός και το ψέμα.
Χαρακτήρισε τον ΣΥΡΙΖΑ συνειδητό εχθρό της μεσαίας τάξης.
«Θα είναι κατηγορούμενοι και θα τους πάμε μέχρι το τέλος με το σκάνδαλο της Novartis. Θα τους γυρίσει μπούμερανγκ», δήλωσε ο ίδιος.
Ο υποψήφιος βουλευτής απηύθυνε έκκληση να ψηφίσει ο κόσμος στις 7 Ιουλίου ώστε η ΝΔ να αυξήσει περαιτέρω τη διαφορά των 9,5 μονάδων των ευρωεκλογών.
 

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.