Σαρηγιάννης:Με άνοιγμα σχολείων και λειτουργία καταστημάτων με click away τα κρούσματα θα φτάσουν τα 2.000 - Karfitsa.gr
Κοινωνία

Σαρηγιάννης:Με άνοιγμα σχολείων και λειτουργία καταστημάτων με click away τα κρούσματα θα φτάσουν τα 2.000

Στην εκτίμηση ότι τα κρούσματα θα εκτοξευθούν αν μαζί με τη λειτουργία των δημοτικών σχολείων λειτουργήσουν και τα καταστήματα με click away, προχώρησε ο καθηγητής Περιβαλλοντικής και Υγειονομικής Μηχανικής στο ΑΠΘ, Δημοσθένης Σαρηγιάννης.

Μιλώντας στο ΣΚΑΪ είπε ότι τα κρούσματα θα αγγίξουν τα 2.000 στις αρχές Απριλίου, ωστόσο επισήμανε ότι τότε η κατάσταση θα είναι πιο διαχειρίσιμη, καθώς και ο καιρός θα είναι καλύτερος και θα έχει εμβολιαστεί ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού.

«Μπορούμε να ανοίξουμε τα καταστήματα στις 18 Ιανουαρίου με click  away και ταυτόχρονα να προετοιμαστούμε και για το επόμενο βήμα του click in shop. Ωστόσο, δεν πρέπει να ανοίξουν όλες οι βαθμίδες εκπαίδευσης», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Σαρηγιάννης.

Τόνισε δε ότι αν επαναλειτουργήσουν γυμνάσια και λύκεια θα πρέπει να ληφθούν επιπλέον μέτρα, όπως συσκευές για τον καθαρισμό του αέρα στους εσωτερικούς χώρους, στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, αλλά και αύξηση των rapid test ώστε να προληφθεί πιθανή αναζωπύρωση.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ