ΣΔΟΕ: Δέσμευσαν 12,5 εκατομμύρια λαθραία τσιγάρα στο λιμάνι του Πειραιά - Karfitsa.gr
Οικονομία

ΣΔΟΕ: Δέσμευσαν 12,5 εκατομμύρια λαθραία τσιγάρα στο λιμάνι του Πειραιά

Υπάλληλοι του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών-Όπλων της Επιχειρησιακής Διεύθυνσης Σ.Δ.Ο.Ε. Αττικής, σε συνεργασία με τους υπάλληλους του Γ΄ Τελωνείου Εισαγωγής Πειραιά, κατέσχεσαν 12.500.000 τεμάχια λαθραία τσιγάρα,  μάρκας PRESIDENT SLIMS. Οι διαφυγόντες δασμοί και λοιποί φόροι ανέρχονται στο συνολικό ποσό των 2.600.526,47 € .

Οι έλεγχοι άρχισαν στις 26 Νοεμβρίου όταν υπάλληλοι της Επιχειρησιακής Διεύθυνσης Σ.Δ.Ο.Ε. Αττικής δέσμευσαν  εμπορευματοκιβώτιο, το οποίο είχε φτάσει στο λιμάνι του Πειραιά και επρόκειτο να μεταφορτωθεί για άλλο ελληνικό λιμάνι. Τα συνοδευτικά έγγραφα εμφάνιζαν ότι το conteiner περιελάμβανε  «1610 ΠΑΚΕΤΑ LAMINATE». Κατόπιν αιτήματος της Υπηρεσίας μας, το εμπορευματοκιβώτιο δεσμεύτηκε στο λιμάνι του Πειραιά.

Την επομένη ακολούθησαν έρευνες με τη βοήθεια του σκύλου -ανιχνευτή του Σ.Δ.Ο.Ε. «DIABLO»,από υπαλλήλους του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών-Όπλων της Επιχειρησιακής Διεύθυνσης Σ.Δ.Ο.Ε. Αττικής,  σε συνεργασία με τους υπάλληλους του Γ΄ Τελωνείου Εισαγωγής Πειραιά, οι οποίοι εντόπισαν τα λαθραία τσιγάρα.

Το εμπορευματοκιβώτιο με το σύνολο του εμπορεύματός του κατασχέθηκε από την Υπηρεσία μας,  υπάλληλοι της οποίας συνεχίζουν την έρευνα  για τον εντοπισμό των παραληπτών του εμπορεύματος. Μετά το πέρας της έρευνας  θα υποβληθεί η σχετική δικογραφία στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

 

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

 

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ