Σεμινάρια άθλησης για καρκινοπαθείς διοργανώνει ο δήμος Πυλαίας Χορτιάτη - Karfitsa.gr
Uncategorized

Σεμινάρια άθλησης για καρκινοπαθείς διοργανώνει ο δήμος Πυλαίας Χορτιάτη

Προγράμματα εξειδικευμένης άσκησης προσφέρει προς τους δημότες του ο δήμος Πυλαίας-Χορτιάτη. Δείχνοντας κοινωνική αλληλεγγύη και ενισχύοντας την κοινωνική πρόνοια, ο Δήμος εγκαινιάζει μια νέα σειρά μαθημάτων με τον τίτλο «Άθληση για καρκινοπαθείς», απευθυνόμενος σε πολίτες που είτε νοσούν  από καρκίνο, είτε είναι ελεύθεροι νόσου.

Τα σεμινάρια με το μότο «Η σπουδαιότητα της άσκησης για τον καρκίνο» γίνονται  κάθε Τρίτη στις 9 το πρωί στην αίθουσα 1 του γυμναστηρίου «ΓΑΛΑΝΟΣ» στο Πανόραμα και διοργανώνονται από την Αντιδημαρχία Αθλητισμού, Πολιτισμού και Νεολαίας, σε συνεργασία με γυμνάστρια που είναι εξειδικευμένα σε θέματα καρκίνου. Οι μετέχοντες θα μπορούν υπό την καθοδήγηση  της Λουκίας Χατζηιωάννου, που είναι ιδιοκτήτριας του ZEN IN THE CITY by Loukia (χώρος εξατομικευμένης εκγύμνασης και ευεξίας), να ασκηθούν με ασφάλεια, καθώς η κ. Χατζηιωάννου είναι από τις πρώτες γυμνάστριες στην Ελλάδα που πιστοποιήθηκαν από εξειδικευμένο Αμερικάνικο  Ίδρυμα  εκμάθησης ασκήσεων  σε καρκινοπαθείς.

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με όλες τις σύγχρονες ιατρικές θεωρίες η άσκηση θεωρείται  πολύ σημαντική  και για τους πάσχοντες από καρκίνο, αλλά και για αυτούς που είναι ελεύθεροι νόσου.

Δηλώστε συμμετοχή στα τηλέφωνα 2310308271 και 6946332020.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

 

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ