Σε γνώριμα... λημέρια η Μάρνη - Karfitsa.gr
Karfitsomata Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2019 Παραπολιτικά

Σε γνώριμα… λημέρια η Μάρνη

Η αγαπητή φίλη και εξαίρετη συνάδελφος Μάρνη Χατζηεμμανουήλ, Αντιπρόεδρος ΔΣ Μορφωτικού Ιδρύματος ΕΣΗΕΜΘ, αποφάσισε να μετάσχει στις περιφερειακές εκλογές με το συνδυασμό του Απόστολου Τζιτζικώστα «Αλληλεγγύη» στέλνοντας το μήνυμά της:

«Σε περίπου μία εβδομάδα ανοίγουν οι κάλπες των Ευρωεκλογών και των Αυτοδιοικητικών Εκλογών κι εμείς καλούμαστε να επιλέξουμε τα πρόσωπα που θα μας εκπροσωπήσουν και θα υλοποιήσουν στόχους και οράματα.

Για εμένα που κατεβαίνω υποψήφια στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας με τον συνδυασμό «Αλληλεγγύη» του Απόστολου Τζιτζικώστα το στοίχημα ισχύει πολλά χρόνια τώρα καθώς μέσα από τη δημοσιογραφική μου ιδιότητα είχα την ευκαιρία να ασχοληθώ με τα θετικά και τα μελανά ζητήματα της γενέτειράς μου, της όμορφης Θεσσαλονίκης αλλά και με την Περιφέρεια. Η εκπομπή «Κυριακή στο χωριό» που παρουσίαζα για δέκα χρόνια μου χάρισε προσωπική επαφή με τους ανθρώπους και τον τόπο τους.

«Χτίζουμε πολλούς τοίχους αλλά όχι αρκετές γέφυρες» είχε πει ο Ισαάκ Νεύτων, θέλοντας να καυτηριάσει τις διαπροσωπικές μας σχέσεις. Οι δικές μου γέφυρες είναι πολλές, έχουν γερά θεμέλια και αντέχουν στο χρόνο όπως αποδείχθηκε από τις επισκέψεις μου σε πόλεις και χωριά της Περιφέρειας που επισκέπτομαι με αφορμή την υποψηφιότητά μου».

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Σχολιάστε

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.


 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ