Σε εξέλιξη η συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τους παραγωγικούς φορείς - Karfitsa.gr
Ειδήσεις Επιχειρήσεις Πολιτική Ροή

Σε εξέλιξη η συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τους παραγωγικούς φορείς

Του Γιάννη Νάκου

Σε εξέλιξη βρίσκεται η συνάντηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και του κυβερνητικού επιτελείου, με παραγωγικούς φορείς της Θεσσαλονίκης και της Βορείου Ελλάδος, κατά τη διάρκεια της οποίας θα ακούσει τα αιτήματά τους.

«Η Βόρεια Ελλάδα είναι προτεραιότητα της κυβέρνησης για την παραγωγική ανασυγκρότηση. Η Θεσσαλονίκη μπορεί να γίνει πρωτεύουσα των Βαλκανίων και όχι να κλέβει λίγη από τη δημοσιότητα της Αθήνας», είπε ο πρωθυπουργός στη συνάντηση του με τους φορείς.

Όπως σημείωσε, «η 83η ΔΕΘ είναι πολύ σημαντική γιατί είναι η πρώτη μετά από 8 χρόνια που γίνεται χωρίς το βάρος των

Ο πρωθυπουργός συναντάται με παραγωγικούς φορείς της Βόρειας Ελλάδας, με φόντο την παρουσία του στην 83η ΔΕΘ στις 8 Σεπτεμβρίου.

Στη σύσκεψη συμμετέχουν ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, οι αναπληρωτές υπουργοί Βιομηχανίας Στέργιος Πιτσιόρλας, Περιβάλλοντος και Ενέργειας Σωκράτης Φάμελλος, οι υφυπουργοί παρά τω πρωθυπουργώ Δημήτρης Λιάκος, Οικονομίας και Ανάπτυξης Στάθης Γιαννακίδης, Μακεδονίας-Θράκης Κατερίνα Νοτοπούλου και ο διευθυντής του Οικονομικού Γραφείου του πρωθυπουργού Γιώργος Τσίπρας.

Ενώ παλιότερα  η σύσκεψη συγκαλούνταν στην Αθήνα, από πέρυσι ο Αλέξης Τσίπρας αποφάσισε να πραγματοποιείται στην πόλη και συγκεκριμένα στο πρωθυπουργικό γραφείο στο ΥΜΑΘ.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ