Σε ετοιμότητα όλες οι δυνάμεις στον Έβρο. Δημοσιεύματα για μαζική μετακίνηση μεταναστών - Karfitsa.gr
Κοινωνία

Σε ετοιμότητα όλες οι δυνάμεις στον Έβρο. Δημοσιεύματα για μαζική μετακίνηση μεταναστών

Επί ποδός βρίσκονται από χθες το βράδυ όλες οι δυνάμεις αστυνομίας και στρατού στον Έβρο, ύστερα από δημοσιεύματα τουρκικών μέσων ότι νέο κύμα μεταναστών κατευθύνεται προς τα σύνορα. Καμία τέτοια πληροφορία δεν επιβεβαιώθηκε από την ελληνική πλευρά, ούτε υπάρχει εικόνα στη μεθόριο που να την επιβεβαιώνει.

Τουρκικά δημοσιεύματα ανέφεραν ότι λεωφορεία με πρόσφυγες και μετανάστες κατευθύνθηκαν στην Ανδριανούπολη και σχεδίαζαν να μετακινηθούν προς τα σύνορα προκειμένου να προσπαθήσουν να περάσουν τα σύνορα στην Ελλάδα και να συνεχίσουν το ταξίδι τους στην Ευρώπη. «Η μεταναστευτική πίεση είναι η συνηθισμένη, δεν υπάρχει κάτι ανησυχητικό», έλεγαν σήμερα το πρωί στην karfitsa.gr αξιωματικοί των συνόρων. Επιβεβαίωναν πως λόγω των φημών που κυκλοφόρησαν όλες οι ελληνικές δυνάμεις ήταν επί ποδός καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας.

Σήμερα το πρωί καμία εικόνα από την τουρκική πλευρά δεν παρέπεμπε σε κινητικότητα μεταναστών προς τα σύνορα. Ακόμη και η πληροφορία για λεωφορεία στην κοντινή πόλη της Ανδριανούπολης έκανε λόγο μόλις για τέσσερα, ακόμη όμως και αυτή δεν επιβεβαιώθηκε.

K.K.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ