Σε καθαρισμό των φρεατίων ενόψει φθινοπώρου προχωρά ο Δήμος Θερμαϊκού - Karfitsa.gr
Ειδήσεις Θεσσαλονίκη Ροή

Σε καθαρισμό των φρεατίων ενόψει φθινοπώρου προχωρά ο Δήμος Θερμαϊκού

Σε εργασίες για τον πλήρη καθαρισμό των φρεατίων, των σχαρών υδροσυλλογής και των αγωγών ομβρίων υδάτων, υπό τον συντονισμό του αντιπροέδρου της ΔΕΥΑΘ, κ. Καλλονά, προχωρά ο δήμος Θερμαϊκού, κάνοντας χρήση των ειδικών μηχανημάτων που διαθέτει.

Το έργο εντάσσεται στις ευρύτερες δράσεις καθαρισμού, που πραγματοποιούνται στο πλαίσιο της έγκαιρης προετοιμασίας του δήμου, ενόψει της φθινοπωρινής περιόδου, για την αντιπλημμυρική θωράκισή του και την αντιμετώπιση πιθανών ανακυπτόντων προβλημάτων και δυσμενών συνεπειών σε περίπτωση έντονων καιρικών φαινομένων.

Οι γελοιοποιούμενες εργασίες, ειδικότερα, περιλαμβάνουν την απόφραξη, απόσμηση και καθαρισμό των φρεατίων από ξερά χόρτα, σκουπίδια ή άλλα συγκεντρωμένα υλικά που φράζουν τα φρεάτια και τον επιφανειακό καθαρισμό των σχαρών και των στομίων από φερτές ύλες και κάθε είδους ρύπο.

Μέχρι στιγμής έχει ολοκληρωθεί η απόφραξη των βουλωμένων φρεατίων σε οδούς των οικισμών της Περαίας, των Ν. Επιβατών, της Ν. Κερασιάς και του Αγγελοχωρίου, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται στην περιοχή της Ν. Μηχανιώνας.

 

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ