, Τρίτη
19 Μαρτίου 2024

Σε κεντρικό ουζερί της πόλης ο Ν. Ταχιαος με δημοσιογράφους (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Με χαλαρή διάθεση ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Ν. Ταχιάος συναντήθηκε σε κεντρικό ουζερί της πόλης με δημοσιογράφους.
Μεταξύ άλλων τόνισε πως “Δεν θα κάνω συναλλαγές το είπα από την αρχή, και θα αποφύγω να περιγράψω η να καταδείξω με ποιον θα διοικήσω το δήμο. Η ενότητα και η συσπείρωση της πόλης δεν μετριέται μόνο στο δημοτικό συμβούλιο μετριέται πως οι φορείς της πόλης θα συμπράξουν. Αυτό προϋποθέτει διάλογο, δεν φοβάμαι τις διαφωνίες και δε μ αρέσει το άσπρο μαύρο. Να αφήσουμε τα αυτοκαταστροφικά της Θεσσαλονίκης. Αναλωνόμαστε σε αυτή την πόλη σε αντιπαραθέσεις χωρίς ουσία θέλω να σταματήσει αυτό” υπογράμμισε.
Επίσης τόνισε «Είμαι πολύ αισιόδοξος για τη β’ Κυριακή. Δεν είναι ένα ενδεχόμενο που δεν το έχω μετρήσει, το δίδυμο με τον Κωνσταντίνο Ζέρβα. Και το αποτέλεσμα ήταν εξαιρετικό για εμάς. Δεν μένω όμως στις δημοσκοπήσεις. Από σήμερα ξεκινάει μια διαφορετική μέρα και μια διαφορετική εκλογή»
Τέλος όσον αφορά το τηλεφώνημα που έκανε ο κ. Ταχιάος στον Κ. Ζέρβα σήμερα το πρωί για να τον συγχαρεί είπε χαρακτηριστικά “Μίλησα με τον Κ. Ζέρβα και του είπα ότι συμπάσχω με την αγωνία του και  του ευχήθηκα καλή επιτυχία”. Επίσης ο κ. Ταχιάος συμπλήρωσε ότι ήξερε ότι θα είναι δεύτερος  ο Κ. Ζέρβας  και πως επιχείρησε να μιλήσει και με τον Γ. Ορφανό αλλά δεν κατέστη δυνατό .
Δέσποινα Κρητικού

 

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.