ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Ξεκίνησε η υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων στον ιστότοπο της Ε.Ε.Τ.Α.Α. (www.eetaa.gr) για την εγγραφή των παιδιών στα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιού (Κ.Δ.Α.Π.) της ΔΗΚΕΠΑΠ. Καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή (ηλεκτρονικά και μέσω ταχυδρομείου) των αιτήσεων είναι η Τρίτη 3 Ιουλίου 2018. Τα απαιτούμενα δικαιολογητικά μαζί με την εκτύπωση της αίτησης θα αποσταλούν στην ΕΕΤΑΑ ΑΕ στη Θεσσαλονίκη.

Η ΔΗΚΕΠΑΠ λειτουργεί συνολικά τέσσερα ΚΔΑΠ και ένα ΚΔΑΠΜΕΑ σε όλη την έκταση του δήμου Πέλλας από το 2005, με καταρτισμένο επιστημονικό και εκπαιδευτικό προσωπικό σε κατάλληλους χώρους για τα παιδιά. Η δημιουργική απασχόληση είναι ο στόχος για τον ελεύθερο χρόνο των μικρών μαθητών, καθώς τα ΚΔΑΠ φιλοξενούν παιδιά με ηλικίες από 6 ως 12 ετών.

Το πρόγραμμα των ΚΔΑΠ περιλαμβάνει εικαστικά, κατασκευές, μουσικοκινητικά παιχνίδια και χορό. Υπάρχει δυνατότητα βοήθειας στη μελέτη των παιδιών για το σχολείο, κουκλοθέατρο, μουσική, ομαδικά παιχνίδια και θεατρική αγωγή. Είναι ένας εξαιρετικός και ασφαλής χώρος δημιουργικής απασχόλησης κάθε απόγευμα μετά το σχολείο και το πρωί του Σαββάτου.

Στα ΚΔΑΠ της ΔΗΚΕΠΑΠ το προσωπικό θα σας καθοδηγήσει για την ορθή συμπλήρωση της αίτησης συμμετοχής και θα απαντήσει σε κάθε ερώτημα που αφορά στη λειτουργία του προγράμματος.

Πληροφορίες

ΚΔΑΠ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ (Στράντσης 3 – κτίριο Γ’ Παιδικού Σταθμού)

Τηλ.: 2382021313

ΚΔΑΠ ΠΕΛΛΑΣ (Κτίριο Παιδικού Σταθμού Πέλλας)

Τηλ.:2382031134

ΚΔΑΠ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ (Δωδεκανήσου 12 – κοντά στο Κέντρο Υγείας)

Τηλ.: 2382061226

ΚΔΑΠ ΑΘΥΡΩΝ (Κτίριο Παιδικού Σταθμού Αθύρων)

Τηλ.: 2391091030

ΚΔΑΠ-ΜΕΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ (Κολοκοτρώνη 10 – Ανοιχτό Θέατρο Γιαννιτσών)

Τηλ.: 2382022999

Σχολιάστε